Denizli'de dehşet veren olay! Saldırgan, "yanlış" kişiyi yaraladı

Dini nikahlı eşini öldürmeye giden cani koca, evleri şaşırdı. Olayla ilgili olmayan bir kadını, pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte Takvim Gazetesi’nin 22 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2019 Güncelleme 22 Eylül 2019, 07:55
Denizli’de dehşet veren olay! Saldırgan, yanlış kişiyi yaraladı

İÇİNDEKİLER

Denizli'de Ali K. dini nikahlı eşi G.K.'den bir süre önce ayrıldı. Ayrılığı kabullenemeyen adam, dün kadının oturduğu binanın önüne otomobil ile giderek evin balkonuna pompalı tüfekle ateş açtı. Ancak daireyi karıştırınca yanlışlıkla torununa bakmak için kızının evine giden ve olayla hiçbir ilgisi olmayan Sevgi Gümüş'ü (50) vurdu. Ağır yaralanan talihsiz kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun kritik olduğu öğrenildi. Şüpheli ise kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CEVİZ SONU OLDU
Kayseri'de Mustafa Kağıtçı (50), dün kendine ait bahçede, ceviz toplamak için ağaca çıktı. Bir süre sonra, dengesini kaybedip ağaçtan düştü. Ağır yaralanan Kağıtçı, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu.

1.9 MİLYON LİRA DEVRETTİ
Sayısal Loto'da 6 sihirli rakamı kimse bilemedi. 1 milyon 888 bin 915 lira, haftaya devretti. 5 bilenler 6 bin 572'şer lira, 4 bilenler 95'er lira, 3 bilenler ise 13'er lira alacak.

TRAFİKTE BIÇAK
Adana'da Albay R.B.(48), arkadaşı Y.Ö. (55) ile birlikte, 13 Eylül'de otomobille gezintiye çıktı. İkili, hafif ticari araçta bulunan 5 kişi ile 'yol verme meselesinden dolayı tartışmaya başladı. Ortalık bir anda karıştı. Hazar K., albay ve arkadaşını bıçakladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Şüpheli, Mahsun G., Abdullah Y., R.Ö. ve M.Y. R.B. karakola giderek teslim oldu. Hazar K. tutuklandı, diğerleri serbest kaldı.



BİTLİS'TE 2G

Bitlis'in Yaygın köyünde yaşayanlar, GSM hatlarının çekmemesinden dert yanıyor. 35 haneli köy halkı, yakınlarıyla iletişime geçmek için ağaçlara ya da çatılara çıkıyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesini isteyen vatandaşlar; "Bazı operatörler 4,5 ve 5G'den söz ederken, maalesef 2G ile bile görüşme yapamıyoruz" diyor.

KÖPEKSAVAR!
Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde yaşayan Halil Çalış, geçtiğimiz günlerde tarlada çalışırken yaralandı. Küçük kızı Sena'yı tek başına okula göndermek zorunda kaldı. Evladını yoldaki başıboş köpeklerden korumak için de 'Köpeksavar' adını verdiği bu ilginç kıyafeti tasarladı. Yolların bozuk olması nedeniyle servisin mahalleye gelemediğini söyleyen baba Çalış, "Köpekler kıyafetten korkuyorlar. Çok da sağlam diş geçmez" diye konuştu.