21 Eylül MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı! İşte Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları açıklandı. Peki 21 Eylül tarihli Sayısal Loto çekilişinde hangi numaralar kazandırdı? İşte merakla beklenen MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 22:00 Güncelleme 21 Eylül 2019, 22:00
21 Eylül MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı! İşte Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

İÇİNDEKİLER

Çarşamba ve Cumartesi akşamları yapılan Sayısal Loto sonuçları için heyecan sona erdi. Sayısal Loto'da kazandıran rakamlar belli oldu.

İşte sabırsızlıkla araştırılan Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

21 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI

2 - 6 - 7 - 23 - 37 - 40


Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube