Bursa'da çocuklarını özel okula yazdıran veliler dolandırıldı!

Bursa'da bir özel okul, yılbaşından ağustos aynın sonuna kadar öğrenci kayıt işlemi yaptı. Veliler, ücretlerini peşin olarak ödedi. Okul yetkilileri, bu yıl okulun açılmayacağını söyledi. İşte haberin detayları ve Takvim Gazetesi’nin 17 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2019 Güncelleme 17 Eylül 2019, 07:56
Bursa’da çocuklarını özel okula yazdıran veliler dolandırıldı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da bir özel okul, yılbaşından ağustos aynın sonuna kadar öğrenci kayıt işlemi yaptı. Veliler, ücretlerini peşin olarak ödedi. Okul yetkilileri, bu yıl okulun açılmayacağını söyledi. Kayıt ücretlerini geri vermedi. Daha sonra da kimseye ulaşılamadı. Veliler, ücretlerinin geri alınması için yetkililerden yardım bekliyor.


Veliler, okulda kimseyi bulamayınca şoke oldu.

HEPSİ ÖLDÜ
Gaziantep'te 9 Eylül pazartesi gecesi meydana gelen olayda, park yüzünden kavga çıktı. Faik Korkmaz (26), Hüseyin Yıldız (36), Adem Yıldız (27), Metin Korkmaz (28) ve Mehmet Korkmaz (30) öldürüldü.

Korkmaz kardeşlerden geriye ise Mehmet Korkmaz'ın aylar öncesinde eniştesi Hüseyin Yıldız ve kardeşleri ile birlikte çekildiği fotoğraf kaldı.

CANAVAR
Kadına
şiddet bu kez Kırklareli Lüleburgaz'da yüzünü gösterdi. 2 çocuk sahibi Elif Ç. (31), boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Tolga Ç. (33) ile sokakta karşılaştı.

İkili arasında tartışma çıktı. Cani koca, eşini göğsünden ve bacaklarından bıçakladı. Ağır yaralanan talihsiz kadın, hastanede tedaviye alındı.

Kısa süre sonra yakalanan Tolga Ç. mahkemece tutuklandı.


SOSYAL KATİL
Aydın'da Gökhan C.
, önceki gün ayrı yaşadığı eşi Fatma C.'nin evine gitti.


Gökhan C. ve eşi Fatma C. ayrılma aşamasındaydı.

Eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç'ı (28) bıçaklayarak öldürdü.


Tuncay Ardıç

Katil zanlısı, sosyal medya hesabından, "Şimdi seni ne kadar çok sevdiğimi anlamışsındır" yazdı.

Gökhan C. daha sonra polise teslim oldu.