Annesiyle tartışan babasını bıçaklayıp öldürdü

Antalya'da Halil İbrahim B. (48) ile Hatice B. (39) dün ödenmeyen kredi borcu yüzünden tartışmaya başladı. Ortalık bir anda karıştı. Lise öğrencisi Salih B. (15) babasını koltuk altından bıçakladı. İşte Takvim Gazetesi’nin 15 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2019 Güncelleme 15 Eylül 2019, 07:56
Annesiyle tartışan babasını bıçaklayıp öldürdü

İÇİNDEKİLER

Antalya'da Halil İbrahim B. (48) ile Hatice B. (39) dün ödenmeyen kredi borcu yüzünden tartışmaya başladı. Ortalık bir anda karıştı. Lise öğrencisi Salih B. (15) babasını koltuk altından bıçakladı. Talihsiz adam kurtarılamadı. Şüpheli ise gözaltına alındı. Öte yandan Salih B.'nin giydiği siyah tişörtün önünde İngilizce macera anlamına gelen 'adventure' yazısı dikkati çekti.

AH BE HAKAN!
Samsun'da Nejla Yeşiltaş ve oğlu 12 yaşındaki Hakan Yeşiltaş, büyükbaş hayvanlarının telef olması üzerine, ahıra gitti. Küçük çocuk, elektrik kablosundaki akıma kapıldı. Anne çevredekilerden yardım istedi. Hemen hastaneye kaldırılan Hakan, kurtarılamadı. Ölümü üzdü.

CANINA KIYDI!
Adapazarı'nda polis memuru Recep T. (24), dün odasında beylik tabancası ile kendisini vurdu. Silah sesini duyan yakınları, odaya koştu. Sağlık ekiplerine haber verildi. Eve giden ekipler, genç adamın yaşamını yitirdiğini belirledi.

EX VAHŞET!

İzmir'de 4 yıl önce boşanmasına rağmen karısı Süheyla Gökgöz ile görüşmeye devam eden Talat Arat (43) kadının kızı ile birlikte yaşadığı eve girdi. Tolga Tuna ile karşılaştı. Bıçaklayarak öldürdü.

CEYHAN TORLAK