11 Eylül MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 1 milyonluk ikramiye gelecek haftaya devretti

11 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre hangi numaraların kazandığı merak konusu oldu. Sayısal Loto oynayanlar merakla arama motorlarında sonuçları arıyor. 11 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım sona erdi. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.45'te yapılan çekilişin hemen ardından sonuçlar mpi.gov.tr'den açıklandı. İşte 11 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 21:40 Güncelleme 12 Eylül 2019, 00:45
11 Eylül MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 1 milyonluk ikramiye gelecek haftaya devretti

İÇİNDEKİLER

Cumartesi ve Çarşamba akşamları çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. Bugün bayilerden Sayısal Loto oynayan vatandaşlar çekilişlerin tamamlanmasıyla birlikte sonuçları araştırmaya başladı. Milli Piyango İdaresi saat 21.45'te yapılan çekilişin ardından 11 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını duyurdu. Peki, haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte haftanın kazanan numaraları...

11 EYLÜL SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.