Tatil için Bodrum'a gelen Rus ailenin 12 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Bodrum’daki Sunhill Otel’in havuzundaki su pompasına kolunu kaptıran ve boğulmak üzereyken sudan çıkarılan 12 yaşındaki Alisa Adamova, hayatını kaybetti... Minik kızın annesi acı haberi alınca sinir krizi geçirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2019 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 07:58
Tatil için Bodrum’a gelen Rus ailenin 12 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Rus Andris Adamova, Natallia Adamova ve kızları Alisa ile 15 Ağustos'ta Bodrum'a geldi. Sunhill Otel'de konaklayan aile, 18 Ağustos'ta korkunç bir olay yaşadı. Otelin havuzundaki su pompasının borusuna kolunu kaptıran ve boğulmak üzereyken sudan çıkarılan 12 yaşındaki Alisa Adamova, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Günlerdir tedavisi süren minik kızın ölümü aileyi perişan etti. Sinir krizi geçiren anne Natallia Adamova'ya, sakinleştirici iğne yapıldı. Baba Andris Adamova, "Kızımı o halde görünce dünyam başıma yıkıldı, hemen suya atladım. Kızımın kolu boruya sıkışmıştı. Havuzun içinde 7 kişiydik. Bir kişi kızımın boruda takılı kalan kolunu çıkarmaya çalıştı. Daha sonra kızımı çıkardık ama nefes almıyordu. İlk yardım orada hemen yapıldı. Hastanede ümitliydik ama kızımızı kaybettik" dedi.



RUS AİLE PERİŞAN OLDU
Baba Andris Adamova, önceki gün doktorlara ve PAÜ Hastanesi'ndeki diğer sağlık çalışanlarına, Rusya ve Türkiye'den gerek sosyal medya mesajlarıyla gerekse telefonla arayıp "geçmiş olsun" dileklerini iletenlere teşekkür etti.



10 GÜN MÜCADELE ETTI
Alisa Adamova, 10 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi.