MPİ Sayısal Loto 24 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı! 3 milyon liralık ikramiye Ankara'ya gitti

24 Ağustos Cumartesi günü Milli Piyango bayilerinde Sayısal Loto oynayan kişiler çekiliş sonuçlarını arama motorlarında araştırıyor. Pek çok kişi tarafından yakından takip edilen 24 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İdare tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle sonuçlar saat 21.15'te açıklandı. Peki, Sayısal Loto'da kazanan numaralar hangileri? İşte 24 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları... İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 12:08 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 12:08
MPİ Sayısal Loto 24 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı! 3 milyon liralık ikramiye Ankara’ya gitti

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda çarşamba günü ise 21.45'te ve cumartesi günleri saat 21.15'te çekilen Sayısal Loto'da heyecanlı bekleyiş son buldu. Bayilerde Loto oynayan pek çok vatandaş 21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını bekliyordu. Milli Piyango İdaresi tarafından günün sonuçları mpi.gov.tr'de gerçekleştirilen canlı yayınla açıklandı. Şimdi pek çok kişi internette 24 Ağustos MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını araştırıyor. İşte haftanın kazanan numaraları...

24 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.