Kurşun kart

İstanbul’da SİM kartı açılmayan şehir magandası, telefon bayisini bastı. Çalışanı kurşunladı. İşyerini basan eli silahlı maganda etrafa dehşet saçtı. O anlar kameralara yansıdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2019 Güncelleme 17 Ağustos 2019, 07:55
Kurşun kart

İÇİNDEKİLER

SİM kart baskını kameraya yansıdı. Olay cumartesi günü İstanbul Ataşehir'de yaşandı. SİM kart satın alan kişi, kart çalışmayınca bayiye telefon etti. İşyeri çalışanı Atalay Y. ile tartıştı. Şehir magandası arkadaşlarıyla geri döndü. Genç adamı tabanca ile bacağından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Atalay Y. dövülmeye devam edildi. Saldırganlar kaçtı, yaralı hastaneye kaldırıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Atalay Y. tutuklandı. Diğerleri serbest kaldı.
baskını kameraya yansıdı. Olay cumartesi günü İstanbul Ataşehir'de yaşandı. SİM kart satın alan kişi, kart çalışmayınca bayiye telefon etti. İşyeri çalışanı Atalay Y. ile tartıştı. Şehir magandası arkadaşlarıyla geri döndü. Genç adamı tabanca ile bacağından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Atalay Y. dövülmeye devam edildi. Saldırganlar kaçtı, yaralı hastaneye kaldırıldı. O anlar kameraya yansıdı. Atalay Y. tutuklandı. Diğerleri serbest kaldı.