22 Temmuz MPİ On Numara çekiliş sonuçları belirlendi! İkramiye hangi numaralara çıktı?

On Numara oynayan vatandaşlar 22 Temmuz On Numara sonuçları hakkında internette araştırma yapıyor. Heyecanla beklenen On Numara çekilişleri 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Çekilişlerin ardından noter huzurunda 22 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları belirlendi. Peki, haftanın şanslı numaraları hangileri oldu? İşte 22 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 21:15 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 21:23
22 Temmuz MPİ On Numara çekiliş sonuçları belirlendi! İkramiye hangi numaralara çıktı?

İÇİNDEKİLER

22 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları, On Numara oynayanlar tarafından merakla araştırılıyor. İkramiyenin bu hafta hangi numaralar isabet edeceği heyecanla bekleniyordu. Milli Piyango İdaresi, her hafta pazartesi günü olduğu gibi bu hafta saat 21.15'te On Numara çekiliş sonuçlarını açıkladı. İşte 22 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları...

22 TEMMUZ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.