Sibel’in penceresi

Antalyalı Sibel Oflas, deri hastalığı yüzünden güneşe çıkamaz oldu. Evinin penceresinden hayatı seyreden talihsiz kadın, “‘Güneş girmeyen eve doktor girer’ sözü benim için geçerli değil” diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2019 Güncelleme 14 Temmuz 2019, 07:58
Sibel’in penceresi

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Sibel Oflas (43), 8 yaşında 'epidermodisplazya verrüsiformis' adı verilen deri hastalığına yakalandı. Yüzünde yaralar çıkmaya başladı. Daha sonra bu yaraların kansere dönüştüğü anlaşıldı. Yüzü neredeyse tamamen yarayla kaplanan talihsiz kadının, 2 yıl önce kulağının ve yanağının bir bölümü operasyonla alındı. Sonra da eli, bilek bölümünden kesilerek ampute edilmek zorunda kaldı. Ardından kemoterapiye başladı.



D VİTAMİNİ ALIYORUM
Vücudundaki yaralar da ortadan kalktı. Yıllar sonra yüzünü yıkamanın mutluluğunu yaşayan Oflas, "Güneşle düşman olduk. Eskiden kış depresyonu vardı, şimdi tam tersi oldu. Kapalı havaları seviyorum. 'Güneş girmeyen eve doktor girer' sözü benim için geçerli değil. Bizim evde güneş giren eve doktor giriyor tam tersi. Bu açığı kapatmak için de D vitamini alıyorum" diye konuştu.