11 Temmuz MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 4. kez devretti

Perşembe günleri çekilen Süper Loto'da haftanın kazanan şanslı numaraları merakla bekleniyordu. 11 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te açıklandı. Geçen hafta yapılan çekilişte Süper Loto'da 6 milyon 841 bin 168 TL ikramiye devretmişti. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte haftanın şanslı numaraları....

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 21:11 Güncelleme 11 Temmuz 2019, 22:09
11 Temmuz MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 4. kez devretti

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta perşembe günleri saat 21.15'te çekilen Süper Loto'da heyecanlı bekleyiş son buldu. İdare merakla beklenen 11 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçlarını açıkladı. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte o şanslı numaralar....

4 TEMMUZ SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 22 - 27 - 31 - 34 - 38 - 52

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.