17 Haziran MPİ On Numara sonuçları açıklandı! Bu hafta hangi numaralar kazandı?

17 Haziran On Numara sonuçları birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Her hafta pazartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından çekilen On Numara'da haftanın kazanan numaraları belli oldu. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte 17 Haziran On Numara sonuçları...

Giriş Tarihi 17 Haziran 2019, 21:13 Güncelleme 17 Haziran 2019, 21:20
17 Haziran MPİ On Numara sonuçları açıklandı! Bu hafta hangi numaralar kazandı?

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günleri çekilişi yapılan On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda çekilen On Numara sonuçları açıklandı. Binlerce kişi şimdi heyecanla On Numara sonuçlarını araştırıyor. İşte 17 Haziran On Numara sonuçları...

17 HAZİRAN ON NUMARA SONUÇLARI

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.