Bir iyilik haberi

Şükran Ekşi ile kızı Elif, Amerikalı Alzheimer hastası Anitra Davona Earle’a sahip çıktı. Evlerine alıp bakımını üstlendikleri yaşlı kadına aile sıcaklığı yaşattı. Bu davranışları ile yürekleri ısıttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Bir iyilik haberi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal'dan gelen haber, yürekleri ısıttı. İlçede yaşayan ve kimsesi olmayan Amerikalı Anitra Davona Earle, geçtiğimiz günlerde kuaförde sıra beklerken Elif Ekşi ile tanıştı. Genç kız, Earle'ın durumunu annesi Şükran Ekşi'ye anlattı. Bunun üzerine anne-kız ile yaşlı kadın sık sık görüşmeye başladı. Alzheimer hastası olan Anitra Davona Earle, sokakta düşüp kalçasını kırınca anne-kız tarafından hastaneye kaldırıldı. Şükran ve Elif Ekşi, tedavi sürecinde yanında oldukları yaşlı kadınla yakından ilgilenmesi için bakıcı da ayarladı.

AİLE OLDULAR
Yaşlı kadın ile aile bağı kurduklarını söyleyen anne Şükran Ekşi, "Ben İngilizce konuşamıyorum, kızım konuşuyor onunla. Aramızda gönül bağı var. Dini, inancı bizim için önemli değil, önemli olan insan olması" ifadesini kullandı. Anitra ile sıkı arkadaş olduklarını belirten Elif Ekşi ise duygularını şöyle anlattı: "Anlattıkları, bana hayatla ilgili çok şey kattı..."