En güzel ve anlamlı 8 Mart Kadınlar Günü sözleri ve mesajları burada yer alıyor!

8 Mart Kadınlar Günü'nün gelmesiyle birlikte birçok kişi merakla en güzel 8 Mart Kadınlar Günü sözleri ve mesajlarıyla ilgili araştırma yapıyor. En güzel 8 Mart Kadınlar Günü sözleri ve mesajlarını sizin için derledik.

Giriş Tarihi 07 Mart 2019, 21:47 Güncelleme 13 Ağustos 2019, 01:57
En güzel ve anlamlı 8 Mart Kadınlar Günü sözleri ve mesajları burada yer alıyor!

İÇİNDEKİLER

8 Mart Kadınlar Günü kutlanmaya başlandı. Kadınlar Günü'nün gelmesiyle birlikte birçok kişi internette arkadaşlarına, tanıdıklarına ve sevdiği insanlara Kadınlar Günü mesajları göndermek istiyor. En güzel 8 Mart Kadınlar Günü sözleri ve mesajlarını sizin için derledik. İşte kadınlar günü mesajları...

EN GÜZEL 8 MART KADINLAR GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI

- Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

- Bu hayatta sahip olduğum her şeyim, dünüm, bugünüm, yarınım canım kadınım kadınlar günün kutlu olsun... Seni çok seviyorum.

- Seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim kadınlar günün kutlu olsun.

- Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle... Kadınlar günün kutlu olsun!- Her kadın birer çiçektir; ilgi ve sevgiye layıktır. Başımızın tacı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

- Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır, bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Ne yaparsak yapalım asla onların hakkını ödeyemeyiz. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

- Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Kadınlar günün kutlu olsun!

- Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

- Bu hayatta sahip olduğum her şeyim, dünüm, bugünüm, yarınım canım kadınım kadınlar günün kutlu olsun... Seni çok seviyorum.

- Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Kadınlar günün kutlu olsun biricik meleğim.

- Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun..

- Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun..Seni çok seviyorum.

TÜRKİYE'DE KADINLAR GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANMAYA BAŞLANDI?

Türkiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında "Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlandı.

"Birleşmiş Milletler Kadınlar On Yılı" programından Türkiye'nin de etkilenmesiyle, 1975 yılında "Türkiye 1975 Kadın Yılı" kongresi yapıldı. 12 Eylül Darbesi'nden sonra cunta yönetimi tarafından dört yıl süreyle herhangi bir kutlama yapılmasına izin verilmedi. 1984'ten itibaren her yıl çeşitli kadın örgütleri tarafından "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kutlanmaya devam edilmektedir.