Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas, Façalıları ortadan kaldırmaya karar veriyor!

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanan her bölümüyle heyecan ve gerilim yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın (EDHO) yayınlanan yeni bölüm fragmanında İlyas, Façalıları temizleyeceğinden bahsediyor.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 09:47 Güncelleme 19 Şubat 2019, 09:47
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas, Façalıları ortadan kaldırmaya karar veriyor!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam da izleyicileri ekrana kilitleyecek. Heyecanlı sahnelerin yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da masada dokunulmazlık kuralı olsa da Façalılar farklı yollarla intikam almaya çalışıyor. Bunun farkında olan İlyas ise onları temizleyerek masaya oturacağından bahsediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125. BÖLÜM FRAGMANI


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?


"O sokaklar dediğiniz kimlerse, temizleyeceğim. Ondan sonra o Façalılar'ın hepsini öldürmek için oturacağım o masaya!"

Hızır'ın kardeşini cezaevinden kurtarmak için Ünal Kaplan ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Façalılar ile Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığının içinde bulurlar. Masadakilerin şahsi hesaplaşmalar sebebiyle birbirlerine zarar vermelerini yasaklayan dokunulmazlık kuralı, hasımların birbiriyle savaşmasına da engel olacaktır. Ünal Kaplan'ın keskin kurallarının farkında olan Façalılar, masada kalabilmek için eski işlerinden biran önce kurtulmak zorundadırlar; fakat sokaklardan çekilmenin onlara güç kaybettireceğine inanırlar. Bu yüzden en mantıklı çözümü işlerini ahbapları üzerinden devam ettirmekte bulurlar. Bu planları öğrenen Çakırbeyliler, ilk iş olarak bildiklerini kanıtlayıp, düşmanlarını masadan göndermenin peşine düşeceklerdir. Çakırbeyli hanesinde ise evin erkeklerinin aksine, düşmanların barışmasına yönelik planlar yapılmaktadır. İlyas'ı otelde ziyaret eden Ömür, çok geçmeden Hayriye Ana'nın radarına takılır. Haberdar olduğu görüşmenin kahramanını soruşturmaya başlayan Hayriye Ana, Ömür'ü karşısında bulunca krizi fırsata çevirme konusunda ne kadar hünerli olduğunu bir kere daha kanıtlayacaktır.