Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul için kar uyarısı! İstanbul'a kar ne zaman yağacak, hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için kar uyarısında bulundu. Vatandaşlar bu gelişmenin ardından İstanbul'a kar mı geliyor, hava nasıl olacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Meteoroloji'nin hava tahminleri...

Giriş Tarihi 18 Şubat 2019, 20:28 Güncelleme 18 Şubat 2019, 20:33
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul için kar uyarısı! İstanbul’a kar ne zaman yağacak, hava nasıl olacak?

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için kar uyarısı yapıldı. İstanbul'da hava sıcaklıkları yakın zamanda değişim gösterse de önümüzdeki günlerde kar yağışı olacağı Meteoroloji uzmanları tarafından ön görülüyordu. Meteoroloji tarafından açıklamanın ardından vatandaşlar İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusuna yanıt aramaya başladı.

İSTANBUL'A NE ZAMAN KAR YAĞACAK? METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL İÇİN KAR UYARISI

Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi. İstanbul'da hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre kar geliyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kar yağışı ve hava durumu tahminleri…

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden haftalık değerlendirme raporuna göre; hava sıcaklığı perşembe gününe kadar mevsim normallerinde seyredecek. Perşembe günü Marmara bölgesinde hava soğuyacak, İstanbul'da yağmur görülecek.

Kentte havanın soğumasıyla birlikte cumartesi ve pazar günü karla karışık yağmur görülecek. Yüksek kesimlerde kar ihtimali de olduğu öğrenildi.

Meteoroloji'den 5 günlük hava durumu tahmini…

19 ŞUBAT 2019 SALI METEOROLOJİ HAVA TAHMİNLERİ

20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA METEOROLOJİ HAVA TAHMİNLERİ

21 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE METEOROLOJİ HAVA TAHMİNLERİ

22 ŞUBAT 2019 CUMA METEOROLOJİ HAVA TAHMİNLERİ

23 ŞUBAT 2019 CUMARTESİ METEOROLOJİ HAVA TAHMİNLERİ