Çukur 53. yeni bölümde Koçovalılar ve Karakuzular hesaplaşıyor!

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur, büyük bir ilgiyle izleniyor. Çukur’un 53. yeni bölümüyle bu akşam Show TV’de olacak. Çukur’da yaşanacak olan Koçovalılar ve Karakuzular’ın hesaplaşması büyük bir heyecan yaratacak.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2019, 10:04 Güncelleme 18 Şubat 2019, 10:04
Çukur 53. yeni bölümde Koçovalılar ve Karakuzular hesaplaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizi Çukur, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yine heyecanlı sahnelerin izleneceği Çukur'un yeni bölümünde Çeto ve Mahsun'un neler planladığı merak konusu oldu.

ÇUKUR 53. BÖLÜM FRAGMANI

İdris'in, "Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!" sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyor. Vartolu ve Medet'in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekerken, onları gören Çeto ve Mahsun'un ne tepki vereceği merak uyandırıyor. Bu kez Çukur'da hesaplaşan Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası ise heyecanı yükseltiyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aliço'nun "Aile neredeyse, ev orası!" sözlerinden etkilenen İdris, "İdris Koçovalı" olarak Çukur'a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris'i karşıladığı tanıtımda Yücel, "Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!" sözleriyle intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim'in hesaplaşması dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun'un yeni planı merak uyandırıyor.