Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Lider Ünal Kaplan masanın yeni üyelerini açıkladı! EDHO 124. son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyicisine heyecan dolu anlar yaşattı. Salı günlerinin efsane dizisi EDHO son bölümde gözünü karartan İlyas, ne pahasına olursa olsun Behzat'ı öldürmek için planlarına devam etmektedir. Haşmet Façalı ise Çakırbeyli ailesine düşman olmak istemediği için ayağına gelen fırsatı hiç vakit kaybetmeden kabul eder. İlyas'ın hapisten çıkmasına karşılık masanın lideri olan Ünal Kaplan ise masayı toplar ve "Bu masada oturan kimse birbirini öldüremez." kuralıyla masanın yeni üyelerini açıkladı. Haberimizin detayından EDHO 124. son bölümü full izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 13 Şubat 2019, 10:17 Güncelleme 13 Şubat 2019, 11:02
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Lider Ünal Kaplan masanın yeni üyelerini açıkladı! EDHO 124. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölüm dün akşam Atv ekranlarında yayınlandı. Çakırbeyliler ve Façalılar'ın düşmanlığı büyük bir hızla devam ederken Ünal Kaplan'ın araya girmesiyle İlyas ve Behzat hapishaneden tahliye edildi. Ancak EDHO son bölümde masada yaşanan bir gelişme tüm masa üyelerinin canını sıktı. Merak edenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölümü full izleyebilirler...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ATV'nin 4 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sular durulmuyor. EDHO 124. son bölümde İlyas, Behzat'ı öldürme pahasına sevgilisi Özgür'ü kaybetmeyi göze aldı. "Bu kapıdan çıkarsan birdaha geri gelemezsin!" diyen İlyas'a kapıdan çıkarak cevap veren Özgür, artık İlyas'ın hayatında olmayacağı sinyalini verdi.

Bu sırada İlyas ile görüşmeye gelen 'korkusuz' Ömür Façalı ise İlyas'a fena halde kafayı taktı. Abisi Behzat'ın tahliye edildiği gün bir mekanda abisiyle eğlenen Ömür, İlyas'ın Behzat'ı vurmaya geldiğini görünce, "Önce beni öldürmen gerek!"demiş ve İlyas'ta onu öldürmemişti. "Kadının yanında silah sıkılmaz !" diyen Ömür Façalı, İlyas'ın raccon bildiğini ve bu yüzden ona hayran kaldığını açık açık belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşanan bir gelişme ise izleyicide merak uyandırdı. Behzat ve İlyas'ın dışarı çıkması için bağlantılarını kullanan Ünal Kaplan, İlyas'ın Behzat'ı öldürmemesi üzerine Haşmet Façalı ile bir görüşme düzenledi. Masanın yeni lideri olan Ünal Kaplan, bu hasımlığın sona ermesi için Façalılar'ı masanın yeni üyesi ilan etti. 'Masada oturan kimse birbirini vuramaz!' kuralına göre İlyas şimdi ne yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. yeni bölüm Salı akşamı Atv'de...