Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölümden çok konuşulan sahneler! EDHO son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölümde yer yerinden oynadı. EDHO izleyicileri gün boyunca son bölümden dört sahneyi konuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde İlyas, Ömür ve Hızır karakterleri geceye damga vurdu. Masanın yeni üyesi olan Façalılar ile Çakırbeyliler'in arasında gelecek bölümde neler yaşanacağı ise merak konusu oldu...

Giriş Tarihi 13 Şubat 2019, 17:14 Güncelleme 13 Şubat 2019, 17:40
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölümden çok konuşulan sahneler! EDHO son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün en çok konuşulan sahnesi, EDHO'ya yeni katılan karakter Ömür ile İlyas Çakırbeyli arasındaki diyalog oldu. Façalılar'ın kardeşi Ömür Façalı, abisi Behzat'ı öldürmeye gelen İlyas'ın önüne geçerek, "Ya önce beni öldür ya da bir büyüklük yap bacısının gözünün önünde hasmını öldürme, benim de sana bir can borcum olsun!" sözleriyle kafa tutması gün boyunca konuşulan ilk sahne oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. SON BÖLÜM FULL İZLE

EDHO son bölümde en çok konuşulan ikini sahne; bacısının gözünün önünde Behzat'ı öldürmeyen İlyas'ı ziyaret eden Ömür Façalı'nın, İlyas Çakırbeyli'ye kafa tutması oldu. Daha önce de İlyas'ı araştıran Ömür Façalı, İlyas'a onu tanımak istediğini söyledi. Bu istek karşısında İlyas Ömür'e, "Az sonra abin Behzat'ı öldüreceğim, beni neden tanıyacakmışsın?" sorusunu yöneltince gözü kara Façalı, "Bu savaş behzatla ikiniz arasında, beni alakadar etmez belki! Hem belki o seni öldürür!" cevabını verdi. Ömür Façalı ile İlyas Çakırbeyli arasında geçen bu konuşma Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölüme damgasını vuran ikinci sahne oldu.

EDHO 124. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüme damga vuran üçüncü sahne ise, Çakırbeyliler'in, özellikle de Behzat'ı öldürmek isteyen İlyas'ın, Façalı ailesinin masanın üyesi olduğunu öğrendiği an oldu. Ünal Kaplan, masanın yeniden lideri olma koşuluyla İlyas ve Behzat'ı hapishaneden çıkartı. İlyas'ın Ömür Façalı sayesinde Behzat'ı öldürmemesinin ardından Ünal Kaplan devreye girdi Haşmet Façalı ile bir görüşme ayarladı. Bu görüşmenin sonunda Façalılar masanın yeni üyesi oldu.

EDHO 124. son bölümde geceye damga vuran 4. ve son sahne ise Hızır Çakırbeyli'nin, masanın yeni lideri Ünal Kaplan'ın sözüne destek vermesi oldu. İlyas ile Behzat arasındaki husumetin son bulması adına böyle bir hamle yapan Ünal Kaplan herkese, "Bu masada kimse birbirini öldüremez!" sözüyle masanın kuralını tüm üyelere bir kez daha hatırlattı. Hızır Çakırbeyli ise, "Lider Ünal Bey, o ne derse öyle olacak!" diyerek kardeşi İlyas ve diğer Çakırbeyliler'e mesaj verdi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. son bölümün son sahne ve diğer 3 sahneler günün en çok konuşulan konusu oldu...