Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı: İlyas Behzat'ı yemezse, Hızır bizi çiğ çiğ yiyecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde İlyas ve Behzat'ın hasımlığı devam ediyor. Façalılar ile Çakırbeyliler'in savaşında ilk adım Façalılar'dan geliyor. Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. İşte EDHO 124. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 13:53 Güncelleme 11 Şubat 2019, 16:11
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı: İlyas Behzat’ı yemezse, Hızır bizi çiğ çiğ yiyecek!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fagmanı yayınlandı. İzleyicinin merakla beklediği EDHO yeni bölümde neler yaşanacak? Herkes İlyas'ın hapishanedeki tuzakta ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. İlyas ve Behzat'ın hasımlığı devam ederken Haşmet ve Hızır orta yolu bulmak için çözüm aramaya devam ediyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EDHO 124. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır.

Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.

KARI - KOCA EDHO'DALAR!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna son olarak Façalı ailesi katılmıştı. Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve İlhan Şen'in hayat verdiği aile fertlerine yeni bir isim daha eklendi. Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın kadrosuna Façalılar'ın kızkardeşi rolüyle dahil oldu. Aynı zamanda Emir Benderlioğlu'yla mutlu giden evliliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Ceren Benderlioğlu dizide Ömür Façalı rolüne hayat verecek...

DÜŞMAN AİLELERİN SAVAŞINDA BÜYÜK AŞK!

Edho'da Façalılar'ın kız kardeşi rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Ceren Benderlioğlu ile İlyas Çakırbeyli arasında aşk mı doğacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır.

Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.

EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA