Günlük burç yorumları – 7 Aralık 2018 Cuma

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Aralık Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 07 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2018, 09:54
Günlük burç yorumları – 7 Aralık 2018 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Maddi konular üzerine eğildiğinizde mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz yoğun bir program hazırlamalısınız.

BOĞA:

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Bugün sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeli ve olayların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman.

İKİZLER:

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranıyorsunuz.. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Hareketlerinizle üst kademedeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Konuşmak yerine işinize yoğunlaşmalısınız.

YENGEÇ:

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz. Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin.

ASLAN:

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. . Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz. Nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Çabalarınız dikkat çekecek.

BAŞAK:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Siz yine de tedbiri elden bırakmayarak, gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı koruyun. Tartışmaların içerisine girmemek için daha net olmalısınız. Konuları hafife almamalısınız.

TERAZİ:

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bıraksanız ve sizin yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, sizin yararınıza olacak. Bugün aceleci olmamalı ve ortaya çıkan sorumluluklar karşısında daha dengeli hareket etmelisiniz.

AKREP:

Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Başarı elde etmek istiyorsanız, gereksiz diyaloglardan uzak durun. Aksi halde eleştirilere maruz kalabilirsiniz.

YAY:

Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Ay burcunuzda ilerliyor. Kendinizi aşma konusunda bir çok şey yapabilirsiniz. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız. Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşeceksiniz.

OĞLAK:

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün. Kendinize çok güvenyonsunuz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için araştırmalar yapabilir ve arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz.

KOVA:

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi , karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. . Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz.

BALIK:

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız.. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Siz iyimserliği elden bırakmayın. Sevdiğinizle ilişkiniz yeni boyutlar kazanabilir ve isteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.