Günlük burç yorumları – 30 Kasım 2018 Cuma

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 30 Kasım Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 30 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 09:30
Günlük burç yorumları – 30 Kasım 2018 Cuma

İÇİNDEKİLER

Koç: Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında iş arkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenmen gerekebilir. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir. Senin için değerli olan insanların ani yer değişildikleri, eğitim için uzaklara gitmeleri bazı hayallerinin ertelenmesi demek olabilir. Ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz.

Boğa: Gün finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar veriyor. Aceleye gerek kalmaz ise gün içinde yapacağın organizasyonlarda hem katılımcı hem de teşvik edici olabileceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkindeki belirsizliğe bir son vermek isteyebilirsin. Artık daha gerçekçi ve emin duygularla hareket etmek isteyeceksin. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

İkizler: Bugün detaylar kafanı karıştırabilir. Özellikle çalışma ortamında başkalarına yardım etmekten ziyade kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. İşlerini son dakikaya bırakmaktan hoşlanmadığını çok iyi biliyorsun. Bilgi ve iletişim olanaklarına yenilerini ekleyebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan senin için oldukça verimli bir alışveriş gerçekleşebilir. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Hayatın tadını çıkarmalısınız.

Yengeç: Bugün gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Eğer ortaklık söz konusu bir işin başında isen yeni tasarruf politikalarına kafa yormak isteyebilirsin. Özel görüşmelerini yapmak için telefonu değil, yüz yüze görüşmeyi tercih etmelisin. Sözler farklı anlamlara çekilebilir. Sosyal alanda kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bugünlerde her şeyden mutlu olmanız çevrenizin de hoşuna gidiyor.

Aslan: Etrafındaki insanları yönlendirmek istediğin bir gün… Kafandaki planları onlarla paylaşabilir ve aynı zamanda da tepki göstermekten çekinmeyebilirsin. Bu yüzden sosyal medyada daha sonra pişman olacağın paylaşımlar yapmamaya özen göstermelisin. Gün içinde evdeki sorumluluklarınla ilgili endişe duyduğun konular ön plana çıkabilir. Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi ve şefkat dolusunuz. İş verenler için bu durum biraz ciddiyet kazanmalı.

Başak: İş hayatında alacağın destekleri bugün bir organizasyon ile taçlandırıyorsun. İletişim araçlarında yaşanabilecek aksaklıklara karşı arkadaşlarınla plan yapma işini son günü bırakmamanı öneririm. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin kalabalık arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Eğer uzun zamandır annenden uzak kaldıysan onunla bir araya gelmek için hareket edebilirsin. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz.

Terazi: Güne oldukça enerjik başlayacaksın. Özellikle yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için harika bir gün seni bekliyor. İş arayışın da olan bir Terazi burcuysan, görüşme günün ileri bir tarihe ertelenebilir. Bu durumu hemen olumsuzluğa yormamalısın. Kısa yolculuklar, yurtdışı bağlantılı konular ve eğitim gibi karşılıklı paylaşım yaşayacağın ortamlarda bulunman mümkün. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak ilişkinizi yıpratabilir.

Akrep: Çalışma ortamında kendini çok iyi ifade edemediğin konular etrafındaki insanların kafasında farklı fikirler oluşturabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Motivasyonunu toparlayacağın haberler alırken, bir kez daha şansın sana güldüğünü düşüneceksin. Eğer sorumluluk hissettiğin bir arkadaşlık ilişkisi varsa onlar için elinden geleni son kez yapmak isteyebilirsin. Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz.

Yay: Güne dair yaptığın planların çoğu son dakika değişikliklerine uğrayabilir. Kalabalık arkadaş gruplarındaki dostlarının ısrarcı davetlerine "hayır" demekte zorlanabilir; günü onlarla bir arada geçirebilirsin. İyi ki davetlerini kabul etmişim diyeceğin biriyle tanışacaksın. Medya, iletişim odaklı konularda özel toplantılar gerçekleşebilir. Girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

Oğlak: Sabah saatlerinden itibaren güne zinde başlamak için birçok işi aynı anda yapıyorsun. Eğer yaratıcı tarafını yeni girdiğin çevrene göstermek istersen, çokta emek harcaman gerekmediğini göreceksin. Bugün aynı zamanda beklentilerin konusunda şanslı günündesin. Özellikle yeni bir iş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan mutlaka özgeçmişini güncelle ve başvurularda bulun. Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak.

Kova: Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün! Bugün hareketli gündemin içinde iletişimde olduğun kişilere karşı daha açık olman, işlerini kolaylaştıracak. Yakın çevrende gelişen olaylar gündemini etkileyebilir ve planlarını değiştirmene neden olabilir. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız.

Balık: Bugün pek de planlı bir şekilde hareket etmek istemeyebilirsin. Daha önce hiç gitmediğin yerlerde bulunmak, gün içerisinde bir araya geldiğin insanlarla fikir paylaşımında bulunmak sana daha çok keyif verebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro, sinema gibi kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız ilişkiniz için sorun yaratabilir.