Günlük burç yorumları – 29 Kasım 2018 Perşembe

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 29 Kasım Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 29 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2018, 09:38
Günlük burç yorumları – 29 Kasım 2018 Perşembe

İÇİNDEKİLER

Koç: Bugün kendini sadece günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutma! İlişkilerin renklenirken, hayatına özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar katılabilir. Abartılı tavırların ve kendine has duruşun açıkçası bugün özellikle sosyal medyada birilerinin sana laf yetiştirmesine kadar uzanacak. Yaşamınıza güzellik katmak size iyi geliyor. Ufak bir dekorasyon değişikliği bile havanızı değiştirebilir.

Boğa: Birikim ve bütçe yapmak adına ideal bir günden geçiyorsun. Eşinin harcamalarında ya da aile içerisinde maddi planlamaları tek başına üstlenebilirsin. Duygularını yansıtmak istediğin biri var karşında, ancak insanların bugünlerde odaklandığı konular da bambaşka. Yanlış anlaşılmamak için kendini geri çekmen mutsuz olmana neden olabiliyor. Baskı altında hissediyorsunuz. Olaylar sinirlerinizi yıpratsa da mesajları alabilirseniz hayattan çok şey öğreneceksiniz.

İkizler: İçsel motivasyonunun yüksek oluşu elini taşın altına soktuğun her konuda etkin bir rol üstlenmeni sağlayacak. Ayrıca uzun zamandır görüntünden tut da kendine dair ihmal ettiğin her konuyla ilgilenme fırsatı yakalayacaksın. Eğer yurtdışı bağlantılı sorumluluğun varsa sabah saatlerinde sıkıntılar yaşayabilirsin. İş arkadaşlarının suçlamak yerine kendi sorumluluklarını düzenlemen gerektiğini fark etmelisin. Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

Yengeç: Bugün Önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Özellikle uzun zamandır iş arayışı içindeysen, önemli bir kurumla anlaşma sağlayabilirsin. Hâlihazırda çalıştığın işin yanında gönüllü olarak bazı ilerde çalışıyorsan, emeğinin sömürüldüğünü fark edebilirsin. Bu durum hayatında net kararlar alamana ve sınırlarını daha net bir şekilde ortaya koymanı sağlayacak. Olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor.

Aslan: Bugün kalbin iyilik yapmaktan yana, kimsenin gönlünü kırmadan insanlara yardımcı oluyorsun. Yapacağın araştırmalar önemli ve özel konulara yönelmene neden olabilir. Yakın çevrenden birinin sözleri kafanı çok kurcalayabilir. Eğer ev satın almak hatta şehir değiştirmek gibi fikirlerin varsa bu konuda çevren tarafından destekleniyorsun. Sizin için aşkta güven önemli olsa da bazen macera arayabiliyorsunuz. Şefkatlisiniz ancak kavgaların ortasında kalabilirsiniz.

Başak: Bireysel hareket ettiğin ve hayatına dair planları hayata geçirmek adına hareket ettiğin bir gündesin. Bu yüzden de yakın çevrenden belli konularda ufak yardımlar istemekten dahi kaçınabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan insanlarla etkileşiminde oldukça verimli bir gün… Yoğun toplantılar ve birtakım projeler hakkında çalışmaların hız kazanıyor. Sevdiğiniz biri zarar gördüğünde ona kendini iyi hissettirmek için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz.

Terazi: Aile içerisinde ya da iş yerinde yöneticilerinle karşı karşıya gelmene neden olacak bazı ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Uzlaşmacı tarafını devreye sokup, bu durumu toparlayacağına şüphe yok. Ama ani kararlar almamaya özen göster derim. Gün boyu bir konuya odaklanmak senin için biraz sıkıntılı olacak. Aşk hayatınızda bir problem olduğunda bütün dikkatiniz o yöne kaydığı için kendinizi işinize veremeyebiliyorsunuz.

Akrep: Bugün hedefini belirlemişsen oldukça aktifte olacaksın demektir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni bir iş arayışına girmene neden olacak. Yavaş yavaş gözünü büyük firmalara ve farklı sektörlere yöneltmeye başlamış olabilirsin. Aşk adına yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

Yay: Bugün telefonun hiç susmayabilir. Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Değişmenin koşulsuz olumlu bugünlerinden birini yaşayacaksın. Eğer çalıştığın işyerinde mutlu değilsen geçmişte birlikte çalıştığın insanlarla yeniden anlaşmaya gidebilirsin. Sorumluluklarından kaçan kişilerle çatışabilirsin. Ani bir kararla ev değiştirmek, hatta ev sahibi isen kiracınla bu konuda görüşmek isteyebilirsin. Yetiştirmeniz gereken bazı işler sizi bunaltabilir. Bir an önce bitirmek istiyorsanız sistemli olmanız şart.

Oğlak: Hoşgörülü tarafının ön plana çıktığı, öfkeni kontrol edecek kadar sakin kaldığın bir günden geçiyorsun. Düşüncelerine sahip çıkabilirsen, yakın arkadaşlarınla arandaki anlamsız konular çözülecektir. Eğer yeni bir iş anlaşması üzerinde çalışıyorsan çevrendeki insanlara güven vereceğini söylemeliyim. Kalbi boş bir Oğlak burcuysan, kendinden yaşça büyük ve olgun biri ile uyumu yakalayabilirsin. Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Düşündüğünüz işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

Kova: Kaliteli ve işlevsel bir iş ortamının hayalini kuruyorsan, önceliklerini belirleme ve ifade etme zamanıdır. Bugün alacağın elektronik bir eşya ya da değişim varsa; sözleşmelerini, lisansını iyice kontrol etmende fayda var. Sosyalleşmek senin için hiçbir zaman zor olmadı fakat bugün girdiğin ortamlarda aşkı da bulabilirsin. Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler.

Balık: Birini tanımak ve gözlemlemek için ideal bir gündesin. Öyle ki sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsin. Arkadaşlarının ve yakın çevrendeki insanların hayatlarındaki gelişmeler seni bir hayli şaşırtabilir. Eğer işlerinle alakalı kaygılı davranmak yerine görüşmelerini ertelemeden üzerinde durursan, sana çok daha faydası olacak. Biraz vurdumduymazlık sizi duygusal zarardan uzak tutacaktır. Yetiştirmeniz gereken bazı işler sizi bunaltabilir.