Günlük burç yorumları – 28 Kasım 2018 Çarşamba

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 28 Kasım Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 28 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2018, 09:31
Günlük burç yorumları – 28 Kasım 2018 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

Koç: Bugün bazı konularda önemli kararlar alman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar gündeme gelebilir. Ama işini sağlama alma önceliği olan biri olarak bu kararları ertelemek isteyebilirsin. Gün içinde teknoloji bazlı konularda sıkıntılar yaşarsan artık bam telinin atma noktasına gelebilirsin. Zayıf taraflarınızı gösterme istemiyorsunuz. Ancak sizi sevmeyen insanları kışkırtmak yerine uzlaşmaya çalışın.

Boğa: Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabalarının sonucunu bugün alabilir ve bu konuda önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Eğer yatırım yapmak için satın aldığın bir mekân, ofis gibi bir mülkün varsa farklı bir değerlendirmeye gidebilirsin. Ancak gün içerisinde bazı konularda ketum davranman, yanlış anlaşılabilir. Şansınız sadece var olmakla kalmayacak fark edildikçe kendini katlayacak. Önemli olan kişilerden haber alabilirsiniz.

İkizler: Bugün kimse senle baş edemez. İlişkilerde baskın ve sinirli tavırların hem patronuna hem de sosyal hayatına yansıyor. Zevklerin ve isteklerin çevrende kabul görüyor çünkü kaynaklarını kullanarak insanlara yeni bir iş ortamı sağlamam mümkün. Eğer sektör değişikliğine gitmek istersen bazı sınav tarihlerini takip etmek ve çalışmak isteyebilirsin. Kindar davranmaya müsait yapınızı eğitmelisiniz. İşler ters gittiğinde demoralize olmuyorsunuz.

Yengeç: Eğer bugün halletmen gereken önemli bir iş varsa, güvendiğin birinden yardım alabilirsin. Çünkü dikkatin gün içerisinde çok çabuk dağılabilir. Bu yüzden tek başına hareket etmemen senin adına doğru adım olacaktır. Yeteneklerini ortaya koymak için ciddi girişimler söz konusu olabilir. Ancak güne ait planların aniden değişebilir ya da ertelenebilir. İletişim araçları ile ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Sabırlı olun ve duyduğunuz haberlere hemen tepki göstermeyin.

Aslan: Seninle ilgili farklı fikirlere sahip olan insanlarla bugün bir araya gelebilirsin. Fakat onların gözündeki imajını tazeleme fırsatı da yakalayabileceksin. Aktif bir konuşmacı olmaktan çekinme! İçinin rahat olmasını istiyorsan öncelikle kaygılarını yönetebilmelisin. Evliliği konusunda sıkıntı yaşayan bir Aslan burcuysan sorgulamalara gideceksin. Neyi istediğinize karar vermek için doğru zamandasınız. Önünüzdeki fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Başak: Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün… Bugün işlerini hızlı bir şekilde halletme potansiyeline sahip olsan da bazı aksilikler sana engel olabilir. Bu yüzden yarım kalan işlerine odaklanmanda fayda var. Özellikle banka işlemlerini başka bir güne ertelemek isteyebilirsin. Gün içerisinde sosyal çevrende duyacağın ilişkiler ve bitişler oldukça şaşırmana neden olurken çeşitli dedikodulardan da haberdar olabilirsin. Sevdiklerinizin davranışlarını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz.

Terazi: Sabah saatlerinde maddi konulara dair haber beklediğin yerden beklediğin haberi alamayabilirsin; bazı belirsizlikler seni zorlayacaktır. Ancak gün içerisinde ev almak ya da satmak gibi konularda gelişmeler olabilir. Alacağın teklif planlarını değiştirmene neden olabilir. Birçok ortak noktanın olduğu, yeni insanlarla tanışabilirsin. Yapmak istediklerinizi farklı bir enerji ile ortaya koyabilirsiniz. Sonradan çabalamaktansa harekete geçmelisiniz.

Akrep: Bugün tüm sorumluluklarını erteleyip, dilediğince bir gün geçirmek isteyebilirsin. Fakat bu isteğin için başka bir günü seçmen daha sağlıklı olabilir. Eğer çocuk sahibi isen onların eğitiminden, geleceğine kadar her şeyi dert ettiğin bir gün. Onlarla yeteri kadar zaman geçiremediğini düşünüyorsan birlikte zaman geçirmek gibi özel projeler içinde olabilirsin. Duygusal yönünüzü partnerinize odaklarsınız ilişkinizin heyecanı artacaktır. İlişkiyi kurtarmaya çalıştığınız görülüyor.

Yay: Çalışkanlığın üzerinde. Fakat bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Fevri davranmaktan kaçınmalısın, sonrası pişmanlık olabilir. Eşine ya da sevgiline gereksiz duygusal çıkışlar yapabilirsin. Önem verdiğiniz kişilere karşı davranışlarınızı değiştirip aranızdaki ilişkileri daha farklı ve başarılı boyutlara ulaştırabilirsiniz.

Oğlak: Önemli kararlar alma arifesinde olduğun bir gün… Özellikle eğer birlikteliği olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda ufak detaylara takılmak, motivasyonun düşmesine sebep olabilir. Daha önce başvurduğun bir işten bugünlerde geri dönüş alabilirsin. Analitik konularında başarılısınız. İlişkiniz zora girse bile pes etmeyen yapınız aranızdaki bağı kuvvetlendiriyor.

Kova: Uzun süredir bir yerlerden para beklentisi içindeysen Gökyüzünün güzel haberleri olacak. Gün içerisinde bir araya geldiğin insanlar senin için gerçekten önemli insanlar olabilir. Onlardan aldığın fikirler ilerleyen zamanlarda da çok işine yarayabilir. Sevgilinle keyifli bir gün geçirebilirsin. Mutlu, hareketli bir ilişki içinde iken kendini toplumun genel havasından bir türlü kurtaramıyorsun. Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

Balık: Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemen gerektiğini fark edebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Bugün senin için mesai erken saatlerde bitebilir. Gereksiz bir panik halinde olduğunu sende fark etmiş olmalısın ki kısa da olsa şehir dışına çıkmak için fırsat kollayacaksın. Yaratıcı ve güçlü kişileri etkileyebilir, yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olabilirsiniz.