Meteoroloji'den son dakika yağış uyarısı geldi! İstanbul'da ve yurt genelinde hava nasıl olacak yağış var mı? İşte Meteoroloji'den son hava durumu raporu...

Meteoroloji hava durumunu merak eden vatandaşlar için son dakika yağış uyarısı yaptı! İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'da yarın yağış var mı? Yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri...

Giriş Tarihi 27 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2018, 00:28
Meteoroloji’den son dakika yağış uyarısı geldi! İstanbul’da ve yurt genelinde hava nasıl olacak yağış var mı? İşte Meteoroloji’den son hava durumu raporu...

İÇİNDEKİLER



Meteoroloji hava durumunu araştıran vatandaşlar için bir uyarı yayınladı! Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre hava nasıl olacak, yağış var mı? İstanbul'da ve yurt genelinde hava nasıl olacak? 28 Kasım Çarşamba yağış var mı? İşte son dakika hava durumu bilgileri...

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın'da halen güney ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette esen rüzgarın, yarın kuzey ve kuzeydoğuya dönerek kuvvetini artıracağı belirtildi.

Çanakkale'nin kuzey ve batısı ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde ve perşembe gece saatlerine kadar zaman zaman fırtına şeklinde eseceği aktarılan açıklamada, yarın öğleden sonra kuvvetini artıracak olan rüzgarın Ege Denizi'nde kuzey ve kuzeydoğu yönünden 6 ila 8, zaman zaman 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği kaydedildi.

Ege Denizi'ndeki fırtınanın cuma akşamına kadar etkili olacağı bildirildi. Yetkililer, çatıların uçma, ağaç ve direklerin devrilme riskine ve ulaşımdaki aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulundu.



BODRUM'DA ANONSLA UYARI YAPILDI

Meteoroloji tarafından yapılan kuvvetli yağış uyarısı Bodrum Belediyesini harakete geçirdi. Zabıtalar, anons yaparak vatandaşları sel, su baskını ve hortuma karşı uyardı.

Bodrum'da yetkililer, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları için uyardı. Kaymakamlık ve Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bodrum'da akşam saatlerinde başlayacak gök gürültülü sağanağın çarşamba sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak perşembe gece saatlerine kadar aralıklarla sürmesinin beklendiği bildirildi.

Bodrum'da yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve deniz üzerinde hortum riski gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar tedbirli olmaları için zabıta tarafından anonsla uyarıldı.



İŞTE TÜM YURTTAN HAVA DURUMU TAHMİNLERİ