Günlük burç yorumları – 27 Kasım 2018 Salı

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 27 Kasım Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 27 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2018, 09:50
Günlük burç yorumları – 27 Kasım 2018 Salı

İÇİNDEKİLER

Koç: Pratik olmak adına başarılı bir gün... Üstesinden geleceğin birkaç iş varsa her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsun, sıkıştığın noktalarda yardım almayı bilmelisin. Kendi kendine hallettiğin işlerin, etrafındakindeki insanlara da çok faydası dokunabilir ve sana bir hayli övgüde bulunabilirler. Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Arkadaşların sana jest yapmak isterlerse geri çevirme çünkü sen bunu hak ettin!

Boğa: Birlikte çalıştığın insanları bugün enerjin ile bir arada tutmaya çalışırken ekip uyuşmazlıklarına çare arıyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, gelirini arttırmak adına çeşitli reklam kampanyalarını araştıracaksın. İlişkin de karşı tarafın yoğunluğuna önem gösteriyorsun ve saygı duyuyorsun. Sevdiğiniz kişi sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor.

İkizler: Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının arttığı bir gün. Senin keyifli sohbetine katılmak isteyen insan sayısı beklediğinden de fazla olabilir. İnternet üzerinden önemli işlerini halletmen adına gökyüzünden destek alıyorsun. Ticaretle uğraşan bir İkizler burcu isen bugün yapacağın girişimler geleceğine yön verecek. Çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın. Çabuk terk edilebilirsiniz.

Yengeç: İkinci bir kişiyle hareket etmeye pek alışkın değilsin fakat bugün sonucundan ortak olarak faydalanacağın bir konu gündeme gelebilir. Ayrıca biriyle yeni bir arkadaşlık edinebilirsin. Gökyüzü bu arkadaşlığın uzun süre olacağını işaret ediyor. İlişkilerinde ve bakış açında daha kontrollü olmak istiyorsun. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermelisiniz. Harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz.

Aslan: Artık enerjini emen sorumluluklara, sevgiliye ve arkadaşlara paydos! Gökyüzü bugün sana 'önce ben' diyebilmen gerektiğini hatırlatacak. Özellikle evliysen ya da sevgilin varsa, ona fikirlerini açıkça anlatabilirsin. Eğer eşinle para konularında ayrışmalar yaşıyor ve sürekli aynı konulardan dertleniyorsan bazı tedbirler almak istediğinden kendisine bahsetmek isteyebilirsin. Disiplinli bir yaşamı da tercih ediyorsunuz. Hem çevrenize hem kendinize karşı esnek davranmalısınız.

Başak: Bugün yeni ufuklara açılmak isteyeceğin zamanlardasın. Karşına çıkan fırsatlar şimdilik uzaklara gitmen fikrine duygusal bakmana neden oluyor. Hayatın tam ortasından geçerken, "dersimi aldım", "artık olmazların peşinde koşmayacağım" diye avunsan ve buna inanmaya çalışsan da kendini bilmek en büyük erdemdir. Hayata adapte olmanın da en güzel yoludur. Önünüze çıkan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız.

Terazi: Bugün duygularına hâkim olman zor olacak. İnsanlar ve yakın çevren tam olarak ne yapmak istediğini anlamayabilir. Özellikle sevgilin ya da eşin iniş çıkışlarından şikâyetçi olabilir hatta bir süreliğine "ayrı kalalım" fikirleri gelişebilir. Bazı şeyleri kulak arkası yapman gereken bir gün, çabuk öfkelendiğin gibi çabuk da pişmanlık duyman söz konusu olabilir. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir. Beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Akrep: Detaylandırmak istediğin konularda aksilikler çıkabilir. En güvendiğin elemanın yeni bir iş bulduğu için ayrılmak istediğini duyabilirsin. Hem duygusal hem de toparlayıcı olmak adına, soğukkanlılığını koruman gerektiğini fark ediyorsun. Parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ek ücret, masalarda ödeme sıkıntıları gibi rutin işler ve sorumluluklar keyfini kaçırmaya aday. Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz.

Yay: Güne başlarken sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler biraz motivasyonunu düşürebilir. Bugün her konuda bir B planı ile hareket etmen daha sağlıklı olabilir. İş yerinde yaşanan sorunla ilgili alakan olmadığını açıklamak zorunda kalabilirsin. Hırsların bugün seni çok başka yerlere götürebilir. Hem iş hem de sosyal hayatında dengeyi korumalısın. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler var. Bazı kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir.

Oğlak: İktidar ruhu olan kişiler ile mücadele etmen gerekebilir. Bazı şeyleri geride bırakman senin faydana çünkü bir süredir işsiz isen çok daha iyisi olacağını bilmelisin. Bugün ummadığın kişilerden haberler ve tavsiyeler alman mümkün. Kalabalık ortamda çalışan bir Oğlak burcuysan, etrafındakilerle belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin. Mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Karşınızdaki kişilerden beklentiniz hayli fazla.

Kova: Online çalışma yürüten ya da iletişim kuran Kova burcuysan senin için bugün güzel ve verimli bir gün olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelmek adına plan yapabilirsin. Gün aslında sahip olduklarına yönelik uyarılar yapıyor. Özellikle ailedeki büyüklerinle çelişmek değil yapıcı olmak niyetindesin. Sağlığınıza özen gösterseniz iyi olacak. Kendinizi ihmal ediyor, kötü besleniyorsunuz.

Balık: Harcamaların konusunda bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan gönlünü ferah tutabilirsin çünkü bugün beklediğin bir yerden para gelebilir ya da çalıştığın yerden maaşına ek prim alabilirsin. Eğer varsa aile içinde hukuki süreçler ile ilgili sonuçlanma gerçekleşebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsin. Talihsizliklerle baş etmeyi öğrenmiş konumdasınız. Size hiç kimse zarar veremez. Bu aralar fazla dalgın davranıyorsunuz.