Günlük burç yorumları – 22 Kasım 2018 Perşembe

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 22 Kasım Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 22 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 22 Kasım 2018, 09:45
Günlük burç yorumları – 22 Kasım 2018 Perşembe

İÇİNDEKİLER

Koç

Bugünlerde mesain daha çok iletişim odaklı olabilir. Boşa gittiğini düşündüğün emeklerine sahip çıkmak isteyeceksin. Özellikle aileni ve sevdiğin kişiyi korumak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde bir eğitimde ya da toplantıda tanışacağın kişinin sohbetinden etkilenebilirsin. Sizi zorlayan durumlarda iyimser bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

Boğa

Programlarını basit bir düzlemde değerlendirmen gerekebilir. Bazı projelere eğilerek öz disiplin geliştirmen daha fazla çalışmana neden olabilir. Neye ihtiyacın olduğu konudaki kararsızlıkların pekişebilir. Bütçe planlaması yapmayı hedeflerken bir anda var olan arabanı değiştirme fikrine sıcak bakabilirsin. Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ulaşacaksınız. Çalışanlar için işler çok iyi gidecek.

İkizler

Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda bugün seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Gün içerisinde bir yerden bir yere yolculuk ederken bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Eğer yeni bir ilişkin var ise inişli çıkışlı hallerin yüzünden kendini tam olarak yansıtamayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, eşinle yeniden ilk günlerinizdeki gibi olma isteğin artacak. Tartışmaların içerisine girmemek için net sorular sormalısınız. Konuları hafife almamalısınız.

Yengeç

Bugün rakip gördüğün insanları arkanda bırakacağına hiç şüphe yok. Ama bunu yaparken biraz acımasız davranabilirsin… Bu şekilde davranmak bazı ayrıcalıkları da kaybetmene neden olabilir, dikkat! Grup çalışması yapmak için ideal zamanlar olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak için cesaretini toplayabilirsin. İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz.

Aslan

Senin için önemli bir gün. Bugün eğer birine söz verirsen, bu senin sorumluluğun haline gelebilir ve önümüzdeki günlerde karşına çıkabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiye hafta sonuna program yapabilirsiniz. Çocukların varsa, eğitimleri ile ilgili bazı aksaklıklar oluşabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz.

Başak

Bir yere seyahat etmeyi planlıyorsan, bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden yola çıkmadan önce tüm hazırlıklarını tam anlamıyla tamamlamış olarak çıkmanda fayda var. Şu sıralar yaşadığın tesadüfler geleceğini kolaylaştırabilir. Bu bir iş görüşmesi olabilir ya da bambaşka bir konuda eğitimine yön kazandırmak olabilir. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız. İşleriniz artabilir.

Terazi

Bugüne ait bazı planların hava koşulları yüzünden bozulabilir. Verdiğin sözleri tutuyor olman, insanlara güven veriyor! Yakın çevrenden bazı insanlara büyük sözler vermen gereken durumlar oluşabilir. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, önemli bir pozisyon için görüşmeye çağrılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, birileri ile aranı yapmaya çalışanlara karşı tavrın keskin olabilir. Enerjik bir gündesiniz. İhmal ettiğiniz işlerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri tutmalısınız.

Akrep

Uzun zamandır kafanı kurcalayan düşünceleri açık sözlülükle dile getirebileceğin bir gün. Ancak iş ortamındaki kraldan çok kralcılara özellikle dikkat etmen gerekecek. Söyleyeceğin sözler değiştirilerek dedikodu malzemesi haline getirilebilir. Sevgilisi olan bir Akrep burcuysan bugün biraz karşı tarafa sert davranabilirsin. Kendinizden hoşnut olacağınız, paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

Yay

İlişkilerin adına önemli bir gün. İletişim konusunda duyarlılığın artacak. İş yerinde kafanı taktığın biri varsa hedefini küçültmeden işine yoğunlaşmanda fayda var. Vurdumduymaz olman bugün pek yerinde olmayabilir. Takip ettiğin işlerde aksamalar, internette yaşanan sorunlar, geciken evraklar gibi konular gergin bir öğleden sonraya neden olabilir. Kariyerinize odaklı planlarızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Sevdiklerinizin yanınızda duygusal güven verecektir.

Oğlak

Yeni bir günü kucaklarken, odaklanma problemi yaşaman güne tembel bir hisle başlamana neden oluyor. Çalışma ortamındaki bazı değişiklikler seni hayal kırıklığına uğratabilir. Beklemediğin insanların işten çıkarıldığı haberini alabilirsin. Etrafındakileri yönlendirdiğin bir gündesin. Ancak bir yandan da birilerini ikna etmek senin için zor olacak gibi…Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var.

Kova

Bugün bazı konularda beklenmedik aksilikler yaşanabilir. Gitmek üzere planladığın yerlere son dakika gitmekten vazgeçebilirsin. Sabah saatlerinden itibaren üzerindeki yorgunluğu anlamsız buluyorsun çünkü iş yoğunluğun bugün seni epey zorlayacak. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Balık

Kaygılı bir ruh hali içerisinde olabilirsin. Ne kadar mükemmeliyetçi davransan da her şeyi bir anda halletme isteğin bazı detayları kaçırmana sebep olabilir. Parayı idare etmek gibi konular gündeminden düşmüyor. İşlerden sıkıldığında küçük molalar vermeyi ihmal etme. Kendine ve zihnine fazlasıyla yüklendiğinde, ruhsal olarak etkilendiğini en iyi sen biliyorsun. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız. Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek.