Salam-sucuk alzheimer riskini arttıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2018 Güncelleme 10 Kasım 2018, 02:08
Salam-sucuk alzheimer riskini arttıyor

İÇİNDEKİLER

Bazı gıdalar, beyin sağlığımızı bozabiliyor. Uzmanlar, beyni öldüren besinleri açıklıyor:

ŞEKER: Fazla tüketimi hafızayı zayıflatır.
FAST-FOOD: Öğrenme bozukluğuna yol açar.
KIZARMIŞ YİYECEKLER: Zekayı geriletir.
İŞLENMİŞ PROTEİNLER: Sosis, salam, sucuk gibi işlenmiş proteinler, Alzheimer riskini arttırır.
YAPAY TATLANDIRICILAR: Beyin hasarına ve zihinsel bozukluklara yol açar.
SİGARA: Beynimize kan gitmesini engeller.