Son dakika: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Kar ne zaman yağacak? 8 Kasım 2018 hava durumu

Hava durumu ile ilgili son tahminler vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son veriler eşliğinde yeni tahminleri yayınladı. Pastırma yazının sona ermesinin ardından düşen hava sıcaklıkları sonrası vatandaşlar bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar yağacak mı? gibi sorulara cevap aramaya başladı. İşte Meteoroloji'nin hava durumuna ilişkin son dakika tahminleri...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 08 Kasım 2018, 09:26
Son dakika: Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı! Kar ne zaman yağacak? 8 Kasım 2018 hava durumu

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumuna ilişkin son dakika tahminleri yayınlandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesinin ardından, yurdun bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Hava durumu ile ilgili son gelişmeleri yakından takip ede vatandaşlar ise bugün hava nasıl olacak? kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte hava durumu tahminleri...

İSTANBUL'DA HAVA NASIL?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da bugün hava yağışlı. Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar hafif sağanak ile karşı karşıya kaldı.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul'un kuzey kesimleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ
Az bulutlu, Doğu Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.