Eşsiz kötülük

Sezgin Selek, 2 kez kansere yakalanan eşini bir başına bıraktı. Karısına kredi çektirip, bankaya tek kuruş ödeme yapmadı. Oturdukları evi de gizlice sattı. Hayat arkadaşını sokağa attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2018 Güncelleme 06 Kasım 2018, 01:11
Eşsiz kötülük

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bakırköy'de yaşayan Sibel Dınlamaz (46), 15 yıl önce Sezgin Selek ile evlendi. 2002'de meme kanserine yakalandığını öğrendi. Eşi ise hasta eşini terk etti. Genç kadın, tüm zorluklara rağmen kanseri yendi. Dınlamaz'ın iyileştiğini öğrenen Selek ise eşini tekrar birlikte yaşamaya ikna etti. Bu sırada Selek'in işleri kötü gitti. Dınlamaz ise bankadan yüklü miktarda kredi çekip eşine verdi.

Bu sayede Selek'in işleri düzeldi. 2008'de Dınlamaz'ın hastalığı nüksetti. Selek ise yine hasta eşini terk etti. Vicdansız koca, ayrıca eşinin çektiği krediyi ödemedi. Dınlamaz, bankalardan gelen icra takibiyle şoka girdi. Vefasız koca, yetmezmiş gibi eşinin yaşadığı evi de gizlice satarak eşini sokağa mahkum etti. Eşinin aile yükümlülüğünü yerine getirmediğini, kendisini hakaret ve tehditlerle zor durumda bıraktığını belirten genç kadın, savcılığa gitti. Dınlamaz'ın şikayeti üzerine Selek hakkında soruşturma başlatıldı.


ATAKAN IRMAK