Şiddetli kaza

20 yaşındaki hemşire Gizem, Merve Kostereli’nin çarpmasıyla hayatını yitirdi. Kostereli ise arkadaşı Tunç Öcal’ı suçladı: Saçımı çekti, aracın kontrolünü kaybettim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2018 Güncelleme 17 Ekim 2018, 00:13
Şiddetli kaza

İÇİNDEKİLER

Bir aylık hemşire olan 20 yaşındaki Gizem Altunoğlu'nu, İstanbul Maltepe'de Merve Kostereli'nin kullandığı savrularak gelen araç hayattan kopardı. Aracı kullanan Merve Kostereli ve arkadaşı Tunç Öcal gözaltına alındı. Polisin yaptığı araştırmada iddiaya göre Merve Kostereli ve Tunç Öcal, sabaha kadar eğlendi. Eğlence çıkışı araçlarının yakıtı bitince yolda kaldılar. Yakıt alıp yola devam ettiler. 15 dakika sonra Gizem Altunoğlu'na çarptılar. Merve Kostereli'nin 0.90 promil alkollü, geçmişte TV'lerdeki ses yarışmalarına katılan şarkıcı Tunç Öcal'ın da 0.79 promil alkollü olduğu belirlendi.

ALKOL VAR
Merve Kostereli, polis ifadesinde aracı kullanırken tartıştığı arkadaşı Tunç Öcal'ın saçını çektiğini bu yüzden aracın kontrolünü kaybettiğini ve kazanın yaşandığını öne sürdü. Tunç Öcal da Merve Kostereli'nin saçını çekmediğini iddia etti. Sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Merve Kostereli adli kontrolle serbest kalırken Tunç Öcal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gizem Altunoğlu'nun ailesi, 0.90 promil alkollü sürücü Merve Kostereli'nin serbest kalmasına isyan ederek, olayın bir kaza değil cinayet olduğunu belirterek, adalet beklediklerini söylediler.