14 yaşındaki Berzan Akkuş'u kaçıran Ali Rıza Eraslan INTERPOL tarafından yakalandı! Müge Anlı canlı yayında duyurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok gelişme yaşandı. ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün Berzan Akkuş'u kaçırmakla suçlanan enişte Ali Rıza Eraslan'ın INTERPOL tarafından yakalanarak Türkiye'ye teslim edildiği duyuruldu. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan anne Devrim hanım ise, ''Bir yanım mutlu ama diğer yanım değil. Bu adamı konuşturup oğlumun nerede olduğunu söyletsinler'' dedi.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2018, 16:43
14 yaşındaki Berzan Akkuş’u kaçıran Ali Rıza Eraslan INTERPOL tarafından yakalandı! Müge Anlı canlı yayında duyurdu

İÇİNDEKİLER

22 Mart 2018'den beri kayıp olan ve teyzesinin kocası Ali Rıza Eraslan tarafından kaçırıldığı düşünülen Berzan Akkuş ile ilgili bugün yüreklere su serpen bir gelişme yaşandı. ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Ali Rıza Eraslan'ın İran'da yakalandığı ve Türkiye'ye iade duyuruldu.

Ali Rıza Erslan'ın, INTERPOL tarafından yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini belirten Müge Anlı, şunları söyledi;
"Mart ayından bu yana bir anneyi, bir aileyi kahretti. İran'a kaçtı ve orada kalacağını sandı. Ama işte yakalandığı andaki fotoğrafı görüyorsunuz. Sorgulamanın ardından bize Berzan'ın yerini öyle ya da böyle söyleyecek."
Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan anne Devrim hanım ise, 'Bir yanım mutlu ama diğer yanım değil. Bu adamı konuşturup oğlumun nerede olduğunu söyletsinler' dedi.


Berzan Akkuş'un ağabeyi de "Komutanlarım izin verdi. Sağ olsunlar. Allah devletimize zeval vermesin. Herkes çok ilgilendi. Askere gittim, tadını çıkaramıyorum. Herkes eğlenirken ben oturdum kardeşimin fotoğrafına baktım. Geceleri uyuyamıyorum. İran'daki polislere de teşekkür ediyorum. Beni de kaçırmaya yeltendiler." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı da bu sözlerin ardından; "Türk polisine güvenin. Tek nedenleri Berzan'ın akıbetini öğrenmekti. Çıkmayan candan umut kesilmez. Bu kadar yaptıklarının cezasını da en ağır şekilde çekecek. Zaten Allah'tan cezalı doğmuş.' dedi. Sinirli ve öfkeli olduğunu da belirten Anlı; 'Bir insan sinirini nasıl 14 yaşındaki çocuktan nasıl çıkarırsın ya? 2 yaşındaki de aynı 18 yaşındaki de. Bizi çağırsa biz de giderdik. Enişte sonuçta. Bu lafı da sevmem ama su testisi su yolunda." şeklinde konuştu.

BERZAN AKKUŞ NEREDE?

14 yaşındaki Berzan Akkuş'un İran'da mı yoksa Türkiye'de mi olduğu henüz belli değil. Berzan için yakın zamanda gelişmelerin ortaya çıkacağı bekleniyor.