Çirkinsin tazminatı

Göğüs ve kalçasına yaptırdığı estetiği beğenmeyen eşinin kendisine hakaret ettiğini söyleyen Nalan H., boşanma davası açtı. Genç kadın, 75 bin lira da tazminat istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2018 Güncelleme 26 Eylül 2018, 01:16
Çirkinsin tazminatı

İÇİNDEKİLER

Estetik yaptıran Nalan H., eşi Akif H.'nin kendisine, 'Böyle estetik mi yaptırılır. İneğe benziyorsun' diyerek hakaret ettiğini öne sürerek, boşanma davası açtı. Nalan H., rencide edici, alaycı sözlerin psikolojisini bozduğunu söyleyerek, 75 bin lira da maddi-manevi tazminat talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Nalan H., vücudunun özel yerlerine estetik yaptırdıktan sonra eşi Akif H.'nin hakaretlerinin çekilmez hal aldığını dilekçesinde şöyle anlattı: "Eşim Akif H.'nin de onayını alarak göğüs ve kalça bölgelerime küçük bir operasyonla estetik yaptırdım. İlk zamanlar hoşuna gitti. Göğüslerimi biraz dikleştirdiğim halde bana 'Sarkık göğüslerin yüzünden ineğe benziyorsun. Kalçalarında estetikten sonra koca g... hayvanlar gibisin' gibi hakaretlerde bulunmaya başladı. Estetiğimde hiçbir problem yoktu. Ben de memnun kalmıştım. Ancak benzetmeleri yüzünden evlilik hayatımızda tartışmalar artarak devam etti. Yatağını bile ayırdı."


PSİKOLOJİMİ BOZDU
Yaptırdığı estetiği sadece eşinin bildiğini söyleyen Nalan H., "Tartışmalar sonrası, ailelerimize, arkadaşlarımıza estetik yaptırdığımı söyledi. Herkesin içinde beni rencide ediyordu. Psikolojimi bozdu" dedi. Eşinden toplam 75 bin lira maddi-manevi tazminat talebinde bulunan Nalan H., yaşadığı travmadan dolayı unutkanlık ve ellerinde uyuşma tedavisi için hastane raporu aldığını ilaç tedavisi gördüğünü ileri sürdü.