Son 'dere'ce acı

Zonguldak’ta kontrolden çıkan cip, taklalar atarak dere yatağına yuvarlandı. Kazada üniversiteli genç kız öldü, 2’si çocuk 4 kişi de yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2018 Güncelleme 11 Eylül 2018, 00:00
Son ’dere’ce acı

İÇİNDEKİLER

Dereye uçan cip, üniversite öğrencisi genç kıza mezar oldu. Korkunç kaza dün Zonguldak'ta meydana geldi. Aydoğan B.'nin (31) kullandığı cip, kontrolden çıkıp, karşı şeride geçti. Taklalar atan araç, ağaca çarptıktan sonra yol kenarındaki dere yatağına uçtu. Kazada yaklaşık 50 metre sürüklenen cipteki üniversiteli Şeyma Bekar (22), Havva (30) ve Aydoğan B. (31) çifti ile çocukları Minanur (4) ve Nisanur B. (1) yaralandı. Yaralılar, hemen hastaneye kaldırıldı. Bekar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EĞLENMEYE GİDİYORMUŞ
Kazada hayatını kaybeden Şeyma Bekar'ın, Pamukkale Üniversitesi'nin Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü'nde okuduğu, yaz tatili için kente geldiği belirtildi. Genç kızın, yakınlarıyla tatilinin son günlerinde eğlenmek için Bartın'a gitmek üzere Zonguldak'tan hareket ettiği ortaya çıktı. Bekar'ın cenazesinin, ikindi vakti kılınacak namazın ardından Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde toprağa verileceği belirtildi.



Metrelerece taklalar atıp dere yatağına uçan cip hurda yığınına döndü. Çevredekiler yaralıların yardımına koştu.



Şeyma, henüz 22 yaşındaydı. Derslerinde başarılı ve hayvansever bir genç kızdı.