'Kan'talya!

Antalya’da ünlü bir eğlence merkezinin güvenlik müdürü kavgaya karıştı. Talihsiz adamın öldürülme anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2018 Güncelleme 09 Eylül 2018, 00:00
’Kan’talya!

İÇİNDEKİLER

Güvenlik müdürü pompalı tüfekle katledildi. Olay önceki gün Antalya'da meydana geldi. Bir eğlence merkezinin güvenlik müdürü Hakan Çopuroğlu (39) ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen 4 kişi arasında tartışma çıktı. Şüpheliler, yanlarında bulunan av tüfeği ile Çopuroğlu'na ateş etti. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan talihsiz adam kurtarılamadı. Olay anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

YERE ATEŞ ETTİ
Görüntülerde, mekandan şortlu ve başında şapkalı şekilde iki arkadaşıyla dışarı çıkan Hakan Çopuroğlu'nun bir süre otopark önünde konuştuğu görüldü. Bu sırada yakındaki bir otomobilin önünde bekleyen başka gruptan iki kişiden birinin sopa, diğerinin elinde pompalı tüfekle Hakan Çopuroğlu'nun üzerine hızlı şekilde geldiği kameralara yansıdı. Üzerine gelen kişileri gören Çopuroğlu'nun belinden çıkardığı silahla yere doğru ateş ettiği, şüphelilerden birinin Çopuroğlu'nun kafasına sopayla vurduğu, diğerinin de yerdeyken şahsa ateş ettiği ve sonrasında araca binip uzaklaştıkları görüldü.



Saldırganlardan biri sopayla saldırırken, diğeri ise av tüfeğiyle ateş etti. Korkunç anlar kameralar tarafından kaydedildi.