Tosunami

Çiftlik Bank’ın “Tosuncuk” lakaplı CEO’su Mehmet Aydın, milletin doğal duygularıyla oynadı. 1.1 milyar TL vurgun yaptı. Paraları cebine indirip yurt dışına kaçtı. Şimdi Dubai’deki görüntüleri ortaya çıktı. Bir kadınla lüks mekanda yemek yiyip 90 bin TL ödediği anlaşıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 01:47
Tosunami

İÇİNDEKİLER



Mehmet
Aydın son yılların en azılı dolandırıcısı olarak hafızalara kazındı. "Çiftlik Bank" oyunuyla insanları kandırdı. 1.1 milyar liralık vurgun yaptı, yurt dışına kaçtı. Kimine göre Brezilya'da kimine göre Uruguay'daydı. 'Tosuncuk' her yerde aranırken, şimdi de dolandırdığı paraları nasıl harcadığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.


Görüntülerde, Dubai'nin en lüks mekanlarından birinde görülen Aydın'ın yanında bir de kadın vardı. Aydın'ın masada 90 bin TL'ye tekabül eden, 30 bin dirhem hesap, 20 bin dirhem bahşiş ödemesi yaptığı anlaşıldı. Çiftlik Bank firarisinin kaçtığı ilk günlere ait olduğu öğrenilen diğer görüntülerde ise Mehmet Aydın, Kıbrıs'ın en büyük kumarhanelerinden birinde poker oynuyordu.


Kardeşiyle birlikte yurt dışına kaçan ağabey Fatih Aydın ise ülke ülke gezdiği anlaşıldı. Aydın, Hong Kong'ta çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.



LÜKS ARABA KOLEKSİYONU YAPMIŞ
Firari CEO Aydın'ın, Uruguay'da çekildiği öne sürülen, Ferrari ile kırmızı ışıkta beklediği ve daha sonra otomobiliyle adeta şov yaparak uzaklaştığı anlara ait görüntüler konuşulmuştu. Lüks otomobil merakı olan Aydın, Ferrari'nin yanı sıra çok sayıda lüks araç almış.


Aydın'ın yeni görüntülerinde Land Rover, Ferrari, Porsche ve BMW araçlara bindiği görüldü.