Rize'de kaçıp denize giren ve Trabzon'dan çıkan danayı Haluk Levent aldı!

Kurban Bayramı'nın 1. günü Rize'de kaçarak denize giren dana, bayramın son günü Trabzon'un Sürmene ilçesinde ortaya çıktı. Deniz'den çıkan dananın sahibi danaya çok iyi bakıldığını ve kesmeye kimsenin gönlünün razı gelmeyeceğini dile getirmişti. Bunun üzerine Haluk Levent harekete geçti ve Kurban Bayramı'nın 1. günü kaçıp denize giren, sonra da Trabzon'dan çıkan danayı aldı. Haluk Levent danayı aldığını sosyal medya hesabı üzerinden bildirdi. İşte haberin detayı...

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2018, 12:15
Rize’de kaçıp denize giren ve Trabzon’dan çıkan danayı Haluk Levent aldı!

İÇİNDEKİLER

Rize'de Kurban Bayramı'nın 1'inci günü kesilmek üzereyken ipini koparan dana kaçmaya başladı. Kurban sahibi ve çevredekilerin takip ettiği dana denize girerek gözden kayboldu.

YÜZERKEN BULUNDU

Dana bayramın son günü Trabzon'un Sürmene ilçesinde ortaya çıktı. İlçenin Çamburnu mevkisinde denizde yüzen danayı gören balıkçılar durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.

YÜZMEKTEN YORULUNCA YAKALANDI

Danayı denizden kurtarmak için gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve balıkçılar danayı kurtarmak istese de kaçmaya devam etti. Bir süre sonra yorulan dana çevredeki balıkçılar ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sahile çekildi. Sahilde ayakta durmakta zorluk çeken dana, sahibine teslim edilerek Rize'ye gönderildi.

"DANAYI ALDIK"

Twitter hesabından duyuru yapan Levent, "Rize'den denize atlayıp 3 gün yüzerek Trabzon'dan çıkan danayı satın aldık." açıklamasını yayınladı.