Kafa kafaya!

Erzincan’da dün iki araç kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada üçü çocuk, yedi kişi hayata gözlerini kapadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2018 Güncelleme 26 Ağustos 2018, 01:50
Kafa kafaya!

İÇİNDEKİLER

Erzincan'da dün yollar kana bulandı. Tüyler ürperten kaza sabah saatlerinde yaşandı. Kocaeli'de özel güvenlik görevlisi olan Kamil Karataş, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki kız kardeşinin düğününe gitmek için otobüste yer bulamadı. Araç kiraladı. Eşi Duygu ve amcasının küçük kızı Esmanur Karataş ile birlikte yola çıktı. Erzincan- Sivas Karayolu'nun Heybeli köyü kavşağına geldiğinde, karşı yönden gelen Hüseyin Adıbelli yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, Kamil Karataş, Esmanur Karataş, Güven Zehir ve kızları Eylül ve Yaren Zehir ile diğer araç sürücüsü Hüseyin Adıbelli ve yanındaki Burhan Olcay (20) hayata gözlerini kapadı. Duygu Karataş (22), Demet Zehir ile Mahmut Yıldırım (29) ise yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans yollandı. Üç yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Ölenlerin cesetleri ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

​SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE: KAZALAR SON 30 KM'DE OLUYOR
Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Derneği Genel Başkanı İhsan Memiş, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonunda evlerine dönecek sürücüleri uyardı. Kazaların yolculuğun son 30-40 kilometresinde olduğunu hatırlattı. Dikkat dağınıklığı konusunda uyardı: "Sürücülerimiz varacakları yerlere 30-40 kilometre kala yorgunluktan ve kavuşmanın heyecanıyla dikkatlerini kaybediyorlar. Bu bakımdan son 30-40 kilometrede daha çok dikkat etmeleri gerekiyor..."


GÜZEL ANAM!
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün korkunç bir kaza yaşandı. Kadir Akan'ın TEM yolunda arızalanan hafif ticari aracına, bir otomobil çarptı. Kazada Akan'ın araçtaki annesi Birgül ve babası Recep Akan yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Cansız bedeni battaniyeyle örtülü annesinin başında gözyaşı döken Akan, "Anam benim, güzel anam. Kurtarıcı beklerken, bu kaza oldu. Annemi havada gördüm. Babam kötüydü" diyerek ağladı...