Çek yat!

Milyarder İşadamı Antony Marden, üst düzey teknolojiyle donatılmış denizlerin Ferrarisi olarak adlandırılan lüks Adastra adlı yatı Bodrum’u karıştırdı. Birçok bölgeden yatın fotoğrafını çekmek isteyenler için seferler düzenlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2018 Güncelleme 22 Temmuz 2018, 03:06
Çek yat!

İÇİNDEKİLER

Amerikalı zengin Antony Marden, uzay gemisi biçimindeki süper lüks 'Adastra' adlı yatıyla, Bodrum açığına demir attı. Bodrum Kalesi yakınlarındaki birçok kişi, yatın fotoğrafını çekerken dün ilginç bir gelişme oldu. Başta Milas olmak üzere Turgutreis, Gümüşlük ve Yalıkavak'tan yatı görmek isteyenler için ek seferler düzenlendi. Binlerce kişi yatın fotoğrafını çekerken, Antony Marden ilgiye şaştı. Kaldı. 110 milyon euroluk yatın bu kadar ilgi görmesi onu şaşırtsa da, sahildekileri şaşırtmadı.



Murat Apak adlı bir Bodrumlu, "iki seferi sadece fotoğraf çekmek isteyenler için düzenledik. Doğrusunu söylemek gerekirse ben de fotoğrafını çektim ve arşivime attım" dedi. Uzaktan iPad ile kumanda edilebilen, saatteki hızı 60 mile kadar ulaşan, 2 yatak odası, sinema salonu, çift kokpit, kütüphane ve güneşlenme terası ile jakuzi bulunan ve 6 kişilik mürettebatın idare ettiği yat ise ilçede günün konusu oldu. Marden ve eşinin, Bodrum koylarında 3 gün kaldıktan sonra tatillerini Rodos Adası'na geçecekleri belirtildi.