Vicdanı olan getirsin

Tokat’ta yaylada kaybolan küçük Evrim’den altı gündür haber alınamadı. Anne Dilek Atış, “Vicdanı olan çocuğumu getirsin” diye ağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2018 Güncelleme 16 Temmuz 2018, 00:46
Vicdanı olan getirsin

İÇİNDEKİLER

Sır olay, 10 Temmuz'da Tokat'ta yaşandı. Dilek- Burhan Atış çiftinin kızları Evrim (3.5) çadır önünde kardeşiyle oynarken sırra kadem bastı. Durumu fark eden aile, jandarmayı aradı. Ekipler arama çalışması başlattı. Altı günde binlerce metrekare alan adım adım arandı. Kadavra köpeği 'Mavi', iz takip köpeği 'Durgun' 'Abrek', 'Mali' ve 'Chi Chi' da çalışmalarda yer aldı. Ancak herhangi bir bulguyla rastlanmadı. Günlerdir perişan olduklarını söyleyen Anne Dilek Atış "Vicdanı olan çocuğumu getirsin. Arıyorlar ama halen bulanamadı. Kızım yanımdan ayrılmıyordu, ormana hiç gitmezdi. Buralarda dolaşıyordu, hiç uzaklara gitmiyordu. Arayan ihbarda bulunan hiç olmadı. İnşallah çocuğumu bulup getirirler" dedi.




ATLETİ BULUNDU
Ağrı'da cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir'in dün bir tarlada atleti bulundu. Olay yeri inceleme ekibi tutanak eşliğinde atleti teslim aldı. Ekiplerin, şimdi de Leyla'nın tokasını ve muskasını aradığı öğrenildi. Baba Nihat Aydemir de atletin bulunduğu tarlaya gitti.