Bir günlük masrafı 23 bin sterlin

İngiliz kraliyet ailesinin yeni gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, saray hayatının ilk döneminde bir tür rekora imza attı.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 13 Temmuz 2018, 19:04
Bir günlük masrafı 23 bin sterlin

İÇİNDEKİLER

Prens Harry ile yaşadığı aşkı evlilikle taçlandıran Markle, eşiyle birlikte İrlanda'ya yaptığı ziyaret için sadece 24 saat içinde 23 bin sterlin harcadı. Peki bu nasıl oldu?



Eski bir oyuncu olan Meghan Markle, Buckhingam Sarayı'na gelin gideceği kesinleştiği andan itibaren bütün dünyanın da ilgisini çekmeye başladı. Bir yandan hayat hikayesi bir yandan da giyim tarzıyla.



Eski "kırmızı halı" tarzını bir yana bırakan Markle, yeni, sade ama bir o kadar da şık ve pahalı bir tarz benimsedi. İşte 24 saatlik İrlanda ziyareti sırasında 23 bin sterlin harcamasının nedeni de bu.



Meghan Markle, kısa süren ziyaret sırasında katıldığı etkinliklere uygun tam 4 tane kıyafet değiştirdi. Her biri ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan kıyafetlerin maliyeti de 23 bin sterlin oldu. Bu fiyata Markle'ın elbiselerinin yanı sıra onlara uygun olarak giydiği ayakkabılar ve kullandığı çanta, küpe gibi aksesuarlar da dahil.



Evlendikten sonra Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle, sade ama pahalı giyim tarzıyla dikkat çekiyor.