Minik Leyla için polisi alarma geçiren ihbar! Leyla Aydemir bulundu mu?

Ağrı'da kaybolan ve uzun süredir haber alınamayan minik Leyla hakkında gelen ihbar herkesi alarma geçirdi. Çalışmalar 12. gününde de sonuç vermezken kayıp Leyla tüm Türkiye'de aranıyor.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 27 Haziran 2018, 16:16
Minik Leyla için polisi alarma geçiren ihbar! Leyla Aydemir bulundu mu?

İÇİNDEKİLER

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, sabah saatlerinden itibaren Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) timleri ve AFAD ekipleri tarafından köyün içerisinde bulunan metruk evler ve dere kenarlarında arandı.. 12 gündür yapılan olağanüstü çalışmalara rağmen bulunamayan Leyla Aydemir için harekete geçen güvenlik güçleri, küçük kızın kaçırılma şüphesi üzerine yoğunlaşmaya başlamıştı.

Köydeki çok sayıdaki kişinin ifadesini alan ve bilgisine başvuran ekipler olay günü köydeki taziye evine gelen araçları mercek altına almıştı. Ağrı'da Bezirhane köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir ile ilgili dün gelen bir ihbar polisi alarma geçirdi.

'KAYIP LEYLA, DERİ MONTLU BİRİNİN YANINDA GÖRÜLDÜ' İHBARI

Leyla'nın Erzurum'da görüldüğüne dair bugün saat 20.00 sıralarında polise ihbar ulaştı. İhbarda Ağrı'da kaybolan Leyla'ya çok benzeyen bir çocuğun Erzurum'da Menderes Caddesi üzeri Daşhan civarında kısa boylu, deri montlu bir adamın yanında olduğu belirtildi.

Bunun üzerine Erzurum polisi bahse konu ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Çocuk Şube ekipleri ile resmi ekipler Menderes Caddesi üzeri Daşhan civarında uzun süre arama tarama çalışması yaptı.

Ancak yapılan aramalarda şu ana kadar ne Leyla'ya ne de bahse konu deri montlu şahsa rastlanılamadı.

KAYIP LEYLA'NIN ANNESİNDEN YAKARIŞ

Aydemir ailesi umutla küçük kızlarından gelecek iyi bir haberi bekliyor. Anne Şükran Aydemir, kızının köyde olmadığını ve kaçırıldığını tekrarlayarak "Çocuğu bulamıyoruz. Eğer kızımı kaçıran sesimi duyuyorsa, onda merhamet ve vicdan varsa çocuğumu bir yere bıraksın alalım. Çocuğum şimdi perişandır, yemek yemiyor, süt kullanıyor. Çocuğuma süt verin" diye yalvardı.