Skandal yuvası!

Tuzla’da özel bir kreşte skandal patlak verdi. Öğretmen Güler Mert, şiddet uyguladığı çocukları çıplak halde tuvalette bekletti. Rezaleti okulda işe başlayan bir veli görüntüledi. O eğitimcinin 1 yıl 9 aya kadar hapsi istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2018 Güncelleme 21 Haziran 2018, 00:37
Skandal yuvası!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Tuzla'daki özel bir kreşte skandal yaşandı. Zeynep Atasever'ın 4 yaşındaki oğlu R.M.A., okulun sahibi ve aynı zamanda öğretmeni olan Güler Mert'in kendilerine şiddet uyguladığını anlattı. Oğluna inanmayan Atasever, emin olmak için anaokulunda işe başladı.

DEDEKTİF VELİ
İşin aslını öğrenmek için dedektif gibi uğraşan Atasever, gördükleri karşısında yıkıldı. Atasever, Ocak 2018'de Mert'in çocuklara şiddet uyguladığını ve yarı çıplak vaziyette çocukları aynı anda tuvalete soktuğunu kayıt altına aldı. Öğretmenin kız ve erkek öğrencileri toplu halde tuvalete götürerek alt tarafları çıplak vaziyette çocukları sırada beklettiği anlaşıldı. Atasever, çektiği görüntüleri diğer velilere de yolladı. Veliler, soluğu savcılıkta aldı. Öğretmen hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Öğrencilere şiddet uygulan, kız ve erkek öğrencileri çıplak halde tuvalete götüren Güler Mert hakkında, 30 çocuğa yönelik "zincirleme şekilde kötü muamele" suçundan 1 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.