Kefir kürü haftada 4 kilo verdiriyor!

Giriş Tarihi 13 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2018, 11:49
Kefir kürü haftada 4 kilo verdiriyor!

İÇİNDEKİLER



Kefirin faydaları saymakla bitmiyor. Kefirin faydalarından en önemlisi; sağlıklı kilo verdirmesidir. Kilo vermek ve metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız bir haftada 4 kilo verdiren kefir kürü tam size göre. İşte kefir kürünün ayrıntıları…



KEFİR KAÇ KALORİ?
İyi bir kalsiyum kaynağı olan kefir, sağlıklı bir vücut için gerekli olan vitamin A ve karbonhidratlar açısından oldukça zengindir. Kefir düşük kalorisiyle yemeklerin yanında iyi bir içecek olarak tüketilebilir. 1 bardak kefirde 100 kalori vardır.

BİR HAFTADA 4 KİLO VERDİRİYOR!
Yedi günlük kefir detoksu ile vücut sisteminizi temizleyecek ve kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz. Detox programı protein ağırlık olduğundan yediğiniz yiyecekler de daha fazla kalori yaktıracak.



EN AZ 10 BARDAK SU…

Bu kefir detoksuna sadık kaldığınız takdirde bir hafta en az 2 ile 4 kilo verebilirsiniz. Kilosu fazla olanların daha fazla kilo vereceğini göz önünde bulundurun. Kefir kürü süresince günde en az 10 bardak su içecek ve her gün yarım litre kefir tüketeceksiniz.



TEK YAPMANIZ GEREKEN ŞEY…

Kilo sorunu yaşayanlar daha çok bağırsakları düzenli bir şekilde çalışmayan kişilerdir. Kefirbağırsakların çok güzel bir şekilde çalışmasını sağladığı için zayıflamak isteyenlerin en çok başvurması gereken besinler arasında yer alır. Kilo vermek istiyorsanız yediğiniz öğünlere dikkat etmelisiniz. Yediklerinizi sınırlandırdıktan sonra tek yapmanız geeken şey; sabah ve akşam bir bardak kefir içmektir.