Ünlü kahin 3. dünya savaşının tarihini açıklamış

Giriş Tarihi 09 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2018, 13:33
Ünlü kahin 3. dünya savaşının tarihini açıklamış

İÇİNDEKİLER



Sıradan bir maden arayıcısı, 3. Dünya Savaşı'nın çıkacağını söylese ve gelecekle ilgili kehanetlerde bulunsa ne kadar inanırdınız? Peki bu kehanetlerin doğru çıktığını görseniz tepkiniz ne olurdu? Kehanetlere inanın veya inanmayın Alois Irlmaier'ın gelecekle ilgili söyledikleri, siyasi durum ve dünyanın belli bölgelerindeki dini çatışmalar göz önüne alındığında, çok rahatsız edici geliyor. Peki Alois Irlmaier'ın kehanetleri ne kadar doğru olabilir. İlginç ve merak uyandıran Alois Irlmaier'ın kısa hikâyesine bir göz atalım.



Alois Irlmaier, sıradan bir madenciydi. Ancak sıra dışı yeteneği sayesinde kehanetlerde bulunuyordu. Bu yeteneği onun çok ün kazanmasını sağladı ve daha sonra da, bu ünü sayesinde, çeşitli suçların soruşturulmasına yardım etti. İşte Irlmaier'in 3. dünya savaşı hakkında kehaneti...



1894 yılında Almanya'da doğan Irlmaier (ölümü 1959) profesyonel bir sondaj kuyu kazıcısıydı ve çubuk ile maden arayıcısı olarak çalışıyordu. Aynı zamanda gelecekten haber veren biri olan Irlmaier'in, 2. Dünya Savaşı boyunca bombalanacak bölgeleri ve birkaç kayıp kişiyi bulma konusunda oldukça isabetli kehanetleri vardı.



Bu sıra dışı yeteneği onun çok ün kazanmasını sağladı ve daha sonra da bu ünü sayesinde çeşitli suçların soruşturulmasına yardım etti. Ancak bu ün başına iş açmakta gecikmedi. Sadece şöhreti nedeniyle olmasa da Irlmaier birkaç düşman da edindi ve daha sonra da şarlatan ve büyücü olarak suçlandı.



Bu olaylar onun büyücülük ve sahtekârlık nedeniyle mahkemeye verilmesi ve davanın düşmesinden sonra değişmeye başladı. Irlmaier bu davada kendisinin bir sahtekâr ve şarlatan olmadığını kanıtladı. Mahkemede hâkimin karısının o gün ne giydiği ve ne yaptığını söylemişti ve hâkimin karısını hiç görmemesine rağmen, tamamen doğru bilgileri vermesi hâkimi ikna etti ve dava düşerek Irlmaier serbest bırakıldı.
Irlmaier, gelecekle ilgili bilgileri bazen bir film izliyormuşçasına sinema ekranında beliren rakamlar, şifreler ya da tamamlanmamış veriler şeklinde görüyordu. Kendisinin 1959 Temmuz'undaki ölümünü de tahmin etmişti.



Son sözleri ise 'Gördüğüm şeyleri yaşamak zorunda kalmayacağım için, gidebileceğime (öleceğime) seviniyorum' oldu.

ORTADOĞU'DA BAŞLAYACAK
3. dünya savaşı ile ilgili kehanetine gelince, savaşın Ortadoğu'da başlayacağını söylüyordu: 'Her şey barışı çağırıyor. Şalom! (Şalom, İbranice barış ve esenlik demek.) Sonra her şey ortaya çıkar ve açık olur; Ortadoğu'da aniden yeni bir savaş alevlenir, büyük deniz güçleri Akdeniz'de düşmanlarla karşı karşıya kalır! Durum oldukça gergindir! Fakat asıl kıvılcım Balkanlar'da ateşlenir.



Büyük bir şeyin düştüğünü görüyorum. Hemen yanında kanlı bir hançer duruyor. Sonrasında da darbe etkisi çok açık olacaktır. İki kişi hiyerarşik sıralamada üçüncü sırada olan birini öldürecek. Bu iki kişi başkalarından para aldılar o yetkiliyi öldürmeleri için. Katillerden birisi ufak tefek siyahi bir adam ve diğeri ise biraz daha uzun ve açık renkli saçı olan birisi! Bence bu olay Balkanlar'da gerçekleşecek fakat bunu tam olarak söyleyemiyorum. Bu olayın intikamı hemen gelecek bu uçsuz-bucaksız su üzerinden…'



Ancak sarı ejder (Çin veya kimyasal silah olabileceği öngörülüyor) Alaska ve Kanada'yı aynı günlerde işgal edecek. Gelişleri çok da uzak değil. Ve sonra sarı toz yağmuru yağacak. Altın şehir yok edildiğinde bu olay başlayacak. Amerika Birleşik Devletleri'nin "Büyük Şehri" (başkent olabilir) roketlerle yok edilecek ve batı bölgeleri Asyalılar tarafından işgal edilecek. Fakat bu işgalciler geri püskürtülecekler."
Şunu da ekliyor: "3. dünya savaşı kesinlikle gelecek ama yılını öngöremiyorum. Milyonlarca insan tarafından da gözlemlenecek, gökyüzündeki işaretler öncesinde olacak. Savaş, hasat zamanından hemen önce, yağmurlu bir gecede başlayacak."