Tereddütsüz aşk

Vitamin ve mineral zengini tere öksürüğü kesip, bronşite iyi geliyor. Saç dökülmesini önleyip cildi de güzelleştiren tere, erkeklerde afrodizyak görevi görüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2017 Güncelleme 12 Kasım 2017, 00:00
Tereddütsüz aşk

İÇİNDEKİLER

Her derde deva bitkiler, cinsel sorun yaşayanların da imdadına yetişiyor. Bu bitkiler arasında başı çeken tere de, içerdiği vitamin ve minerallerle tepeden tırnağa şifa veriyor. Erkeklerde cinsel gücü artıran tere, yapısındaki karoten sayesinde kadınları da güzelleştiriyor. "Tere, kadınların cildine parlaklık kazandırır, güzellik iksiri gibi etki yaratır" diyen uzmanlar, bu şifalı bitkinin faydalarını şöyle sıralıyor:

Demir, fosfor, manganez, arsenik, bakır ve iyot gibi çeşitli madensel tuzları ve oli-go elementleri, C, A, B (iki), PP ve E vitaminlerini içeren tere kanı zehirlerden temizler.

İdrar söktürür, mesane ve böbreklerdeki kumların atılmasını kolaylaştırır.

HALSİZLİĞİ GİDERİYOR
Yapısında bol miktarda madensel tuzlar bulunduğundan organizmanın madesel tuz eksikliklerini giderir. Karaciğer ve safra kesesindeki yangıları giderir.

Bedenimizin hastalıklara karşı direncini arttırır. İştah açar, kan yapar.

Kandaki şeker oranını düşürdüğü için özellikle şeker hastalan bol bol tere yemelidir. 6 Vücuda güç verir, halsizliğe ilaç gibi gelir.

Kanı temizlediği için tere sigaranın ve alkolün zararını da azaltır. 6 Sinirleri yatıştırır. Stresle mücadele eder.

KİLO VERDİRİYOR
Saç dökülmesini ve saçların kepeklenmesini önler.

Ayrıca havanda dövülüp cildin ya da yaranın üstüne sarıldığında, cilt hastalıklarını, bağ dokusu yangılarını ve kızıl yara denen şirpençeyi iyileştirir.

Göğüs anjininde de yararlıdır. Öksürüğü keser. Yalnız bu gibi hastalar suyunu içmelidir.

Damla ve romatizma hastaları için çok şifalı bir bitkidir.

Kilo verilmesine de yardımcı olan bu bitki yağ yakıcıdır ve zayıflamaya yardımcı olur.