AVOKADO:
Bağırsaklardan toksinlerin atılmasına yardım eder. Vücudu ve bağırsakları temizleyerek, kilo vermeyi kolaylaştırır.
PANCAR:
Demir ve kalsiyum deposu pancar, sindirimi kolaylaştırır. Bağırsak ve karaciğeri temizleyerek kabızlığı önler.
LAHANA:
Antioksidan özelliğe sahip lahana, sindirim sistemini temizler. Vücuttan toksin atımını destekler.
KEREVİZ:
Kereviz ve kereviz tohumları mükemmel kan temizleyicilerdir. Vücuttaki zararlı maddeleri arındırmak için idealdir.
KIZILCIK:
Antibiyotik ve antiviral maddeler içerdiği için idrar yollarında kalıcı olabilecek zararlı bakteri ve virüslere karşı vücudu temizler.
KETEN TOHUMU VE KETEN TOHUMU YAĞI:
Esansiyel yağ asitleri ve omega-3 deposu keten tohumu ve keten tohumu yağı, vücuttaki birçok temizlik fonksiyonu için gereklidir.
SARIMSAK:
Kan ve bağırsaklardaki zararlı bakterileri, bağırsak parazitlerini ve virüsleri temizler. Ayrıca damarlarda zararlı maddelerin birikmesini önler. Kanser hücrelerini etkisiz hale getirir.
GREYFURT:
İçerdiği pektin, kolesterolü düşürür, kanı temizler. Ağır metallerin vücuttan ağıtılımı sağlar. Greyfurt mükemmel bir bağırsak ve karaciğer arındırıcıdır.
KALE MARULU:
Anti kanser ve güçlü antioksidan bileşenlerden oluşan bu sebze, lif açısından da zengindir. Böylelikle bağırsak sistemini temizlemeye yardım eder.
BAKLAGİLLER:
Lifle doludur, bu nedenle kolesterolü düşürmeye, bağırsakları temizlemeye ve kan şeker seviyelerini düzenlemeye yardımcı olur. Aynı zamanda vücudu kansere karşı korur.
LİMON:
Mükemmel bir bağırsak arındırıcısı olan limon, C vitamininin en zengin kaynağıdır. Karaciğerdeki zararlı kimyasalların temizlenmesine yardımcı olur.
SU:
Vücuttan zararlı maddeleri atmanın en etkili yolu su tüketmektir. Her gün 8-10 bardak su tüketmek, bağırsakları temizler ve dışkının daha kolay dışarı boşalmasını sağlar.
ELMA:
İçerisinde vücudu kolesterol ve ağır metallerden arındıran bir çeşit lif olan yüksek miktarda "pektin" maddesi bulunur. Pektin, toksin oluşumunu ortadan kaldırmaya ve bağırsakları temizlemeye yardımcı olur.