Şekeri dondurun!

Fazla kilolar ciddi hastalıkları beraberinde getiriyor. Diyabetten, kalp rahatsızlıklarına karşı yeni zayıflama yöntemi 'Ultra Ice Lipo' imdada koşuyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2015 Güncelleme 20 Ocak 2015, 01:29
Şekeri dondurun!

İÇİNDEKİLER

Defalarca başlanan ancak aynı gün tekrar sonlandırılan diyetler, verilen kiloları fazlasıyla geri getiriyor. Birçok kişinin ortak sorunu aşırı kilolar ise başa bela oluyor. Estetik uzmanı ve güzellik koçu Meltem Şarkışlalı yaşam kalitesini olumsuz etkileyen kilolara karşı 'Ultra İce Lipo' adı verilen yöntemin etkili olduğunu bildiriyor. Bu tekniğin her yaşta herkese güvenle uygulanabileceğini aktaran Şarkışlalı, "Fazla kilolarınızdan kurtulmanın yolu artık yağları önce ısıtıp sonra eksi 10 dereceye düşüren vücudu şaşırtan tedavi yönteminden geçiyor. Ameliyatsız, ağrısız tek seansta yağ hücrelerini yok eden yöntem Ultra Ice Lipo teknolojisi birçok kilo problemi yaşayan insanın hayatını değiştiriyor. İşlem yaklaşık 1-2 saat sürüyor" şeklinde konuşuyor.

YOK DENECEK KADAR AZALDI
Göbek, basen, bacak içi, sırt bel çevresi bölgesine uygulanan bu yöntemin yağ hücrelerinin vücut tarafından bloke edilmesini sağladığını bildiren Meltem Kışlalı, Ultra Ice Lipo'nun hiçbir yan etkisinin bulunmadığını ve doktor kontrolünde uygulanan bu yönetimin ciddi kalp, diyabet ve tiroit hastalarında da başarılı sonuçlar verdiğini aktarıyor. Meltem Şarkışla konuşmasına şöyle devam ediyor: "77 yaşındaki Yaşar-Müzeyyen Ertuğrul çiftin, şeker hastalığı nedeniyle aldıkları kiloları 4 ayda bu yöntemle 13 santim incelerek verdi. Ertuğrul çifti, daha rahat hareket ettiklerini, nefes alıp verişlerinin düzeldiğini ve şeker hastalıklarının yok denecek kadar azaldığını söyledi."

DOĞUM KİLOLARI CAN SIKIYOR
Şarkışlalı, şeker hastalığının metabolizmayı yavaşlattığını ve insülin direnciyle birlikte kilo vermeyi zorlaştırdığını belirterek, "Birçok zayıflama tekniği, çeşitli diyetler yapmaktan sıkılanlara tek seansta gözle görülür sonuç elde ediyor. Ayrıca doğum sonrası kilo vermede zorlanan, inatçı kilolarla savaşan annelere de Ultra Ice Lipo tekniğiyle zayıflamasına yardımcı oluyoruz. Kısa sürede etki gösteren bu yöntem ile birlikte anneler de eski formlarına kolaylıkla kavuşuyor." Aşırı ve bölgesel kiloların hem fiziksel hem de ruhsal sıkıntılara neden olduğunu belirten Meltem Şarkışlalı, kişilere aynı zamanda bol su tüketimini de öneriyor.

TEK SEANSTA İNCELİK
Düğün, nişan ya da bir kutlama öncesi aldığınız elbisenin içine girmekte zorlanıyorsanız, birkaç günde kilolara veda edip, kusursuz görünmek mümkün. Hollywood yıldızlarına uygulanan Ultra Ice Lipo yöntemi Meltem Kışlalı ile birlikte artık Türkiye'de...

Gizem KOÇAK DURAN