Güç yumurtada

Birçok erkeğin ortak sorunu iktidarsızlık cinsel hayatı yerle bir ediyor. Uzmanlar buna karşı çiğ yumurta sarısına tarçın eklenip tüketilmesini tavsiye ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2015 Güncelleme 15 Ocak 2015, 00:00
Güç yumurtada

İÇİNDEKİLER

Çeşitlinedenler ortaya çıkabilen iktidarsızlık problemine doğal bitkisel karışımlar ilaç gibi geliyor.
Uzmanlar bu durumun geçici ya da uzun süreli olabileceğini belirterek, kendine güvenememe, suçluluk psikolojisi, troid hastalıklarının da bu probleme neden olabileceğini aktarıyor.
Bazı karışımların cinsel gücü artırarak iktidarsızlık sorununa iyi geleceğini bildiren uzmanlar şunları tavsiye ediyor...

YUMURTA SARISI: Bir adet çiğ yumurta sarısına bir çay kaşığı tarçın tozu dökülüp içilir.

HAVUÇ TOHUMU: Büyükçe bir havanın içine aynı oranda havuç tohumu, fındık ve bakla katılıp iyice dövülmesinden sonra akşamları yatmadan bir saat kadar bir çorba kaşığı yutulur.

ÜZÜM HOŞAFI: Küçük bir tencerenin içine aynı ordanda süzme bal ile tuzsuz tereyağı katılıp kısık ateşte kaynatılır. Bu karışım bir su bardağı üzüm hoşafına bir çorba kaşığı oranında katılıp günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere birer su bardağı içilir.

FISTIK: Büyük bir tavanın içinde dövülerek toz haline getirilmiş birer çorba kaşığı badem, fıstık, fındık, çamfıstığı, zencefil, hindistan cevizi iyice karıştırıldıktan sonra üzerine bir kilogram süzme bal katılıp macun haline getirildikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yenir.

SEMİZ OTU TOHUMU: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir çorba kaşığı semiz otu tohumu ile iki çorba kaşığı süzme bal karıştırılıp günde 2 kez, sabah-akşam olmak üzere birer tatlı kaşığı yenir.

ANTEP FISTIĞI: Büyükçe bir havanın içine aynı oranda, antep fıstığı, soya fasulyesi ve susam katılıp iyice dövülmesinden sonra günde 2 kez, sabah-akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yenir.

GREYFURT: Bir litre suyun içine ikişer adet greyfurt ve limonun kabuğu ince ince rendelenir. Sonra bu karışım kaynamaya başlarken içine, elde kalan malzeme küçük küçük doğranıp iyice kaynatılır. Bu karışımdan bir su bardağına, bir tatlı kaşığı oranında süzme bal katılarak günde 3 öğün aç karnına birer su bardağı içilir.

KARANFİL: Büyükçe bir havanın içine birer çorba kaşığı karanfil, zencefil, karabiber katılıp iyice dövülerek toz haline getirildikten sonra bir su bardağı süzme bal katılarak macun haline getirilip, günde 2 kez, sabahakşam birer yemek kaşığı alınır.

KURU ÜZÜM: Büyük bir havanın içine aynı orada, antep fıstığı, fındık, kuru üzüm ve toz şeker katılır. İyice dövülmesinden sonra günde 2 kez, sabah-akşam ikişer silme kaşığı yenir.

AYVA KOMPOSTOSU: Bir litre ayva kompostosuna iki tatlı kaşığı anason katılıp günde 2 kez, sabah-akşam birer su bardağı içilir.