Balıkların intikam yılı

Duygusal yapılarıyla dikkat çeken balıkları 2015'te sürprizler bekliyor. Aşkta alınan yaralar iyileşmeye başlarken, ortaya çıkacak bir kişi intikam fitilini ateşleyebilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2015 Güncelleme 01 Ocak 2015, 00:00
Balıkların intikam yılı

İÇİNDEKİLER

Balıklar, son derece hassastır. Dış alemi, duyguları sayesinde hemen algılar. Balık insanı, üzülmemek için çevreye uyar. Dolayısı ile de kendi düşüncelerinden vazgeçer. Bunu yapmadığı zamanlar büyük karamsarlığa kapılabilir. Balık insanı, iyi niyetli, yumuşak ve çok merhametlidir. Ayrıca inanılmayacak kadar renkli bir iç dünyası vardır.

GÜÇLÜ SEZGİ
Balıklar, diğer burçlara göre çok fazla duyarlıdır. Balık insanının yüksek hayal gücü, acıma duygusu, şefkat ve sezgi gücü vardır. Balık kişiliğinde, bastırılmış gizli arzular ve kendini eleştiri önde gelir. Değişken burçlardan biri olduğundan hem adaptasyon kabiliyeti vardır hem de her konuda eli işe yatkındır. Ayrıca özelliklerine esneklik ve taklit kabiliyetleri de ilave edilebilir. Bazen kurnazlık yoluyla olsa da her sorunla başa çıkabilir.

KONFORU SEVERLER
Balıklar, başkalarına yardım etmeye bayılır. Bunu kendini gizleyerek yapar. Oldukça zevkli insanlardır ve konforlu evlerde yaşamak isterler. Çocuklarına gereken disiplini vermekte yumuşak kalırlar. Kadercidirler ve dünyevi şeylere iltifat etmezler. Sezgi gücü onlar için çok önemlidir. Kolay kolay disipline uymak ve kuralları uygulamak işlerine gelmez. Evlilik onlar için ayak uydurmakta zorlandıkları bir konudur. Ancak romantik bir aşık olurlar.

GURURUN SİMGESİ
Güneşin balık burcunda olması bazı olumsuzluklara yol açabilir. Balıktaki güneş iniş çıkışlı bir karakter ve dalgalı bir yaşam verir. Balık burcu, çekingenliğin, acele davranışların ve aşırı gururun simgesidir. Balıklar, eşlerine ve çocuklarına çok düşkündürler. Sadık ve düşüncelidirler. Aile hayatına çok önem verirler.

MUTLULUĞU İŞYERİNDE ARAMAYIN
Sevgili
balıklar, 2014'te duygu ve hissiyat anlamında yaşadığınız tüm sıkıntılar ve aldığınız yaralar, 2015'te yavaş yavaş iyileşmeye ve kabuk bağlamaya başlıyor. Özellikle 4. ve 8. aylarda yüzünüz hiç alışık olmadığınız kadar gülecek ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Daha önce evlenip ayrılık yaşamış balıklar için bu sene ikinci bir evlilik, tüm burçlar arasında en çok sizin için söz konusu olacak. Dikkat etmeniz gereken tek konu ise geçmişte bir şeyler yaşadığınız insan birden ortaya çıkıp, aklınızı karıştıracak olmasıdır. Bir an için heyecanlanıp sevinebilir ya da tam tersi intikam hırsıyla hareket edebilirsiniz. Bekar balıklar, aynı iş yerinde çalıştığınız iş arkadaşlarınızla bir yakınlığa girmemelisiniz. Mutluluğu, aşkı işyerinizde değil, uzakta arayın.

KiLOLARA DiKKAT
Balıkların bu sene dikkat etmesi gereken konuların başında sağlık gelir. Aşırı kilo, mide ve kalp sorunlarını önemsemeniz gerekebilir. Aşırı soğuk ve aşırı sıcaktan kaçınmalısınız. Ne kadar ılık ve serin bir ortam olursa sizin en enerjik olduğunuz zamanlar bunu unutmayın. Ailenizle ilgili yaşanacak hastalık haberleri sizi ürkütmesin, iyi bir tedavi süreci ile sağlıklarına kavuşacaklardır. Uzun bir süredir kapanmayan küçük yaralarınız varsa, önemsememezlik yapmayın. Daha önce deneyip sonuç alamadığınız merhem ya da pomatlar yerine doğal yöntemlerle çare arayın.

YENİ İŞİNİZDE KALICI OLACAKSINIZ
Bu sene iş ortamında geçimsizlik yaşadığınız insanlara karşı soğuk savaş ve mücadele içerisine girmeyin. Bir hainlikle karşılaşabilirsiniz. Ola ki böyle bir olayı yaşarsanız politik olmanız gerekiyor. Çünkü karşınızdaki kişi, sizi karalamak için aklınıza gelmeyecek her yolu deneyebilir. Sakin olmanızda ve bulaşmamanızda fayda var. Politika ile yakından uzaktan uğraşan balıklar, tüm burçlar arasında yükselişiniz var. İş beklentisi içerisinde olan balıklar ise sene içerisinde birkaç iş değişikliği yaptıktan sonra kalıcı işinizle tanışmaya hazır olun.Fakat ne iş olursa yaparım mantığı ile hareket etmeyin. Seçici olun.